Wednesday, December 19, 2012

Suklainen kuivashampoo


Juttelin ystäväiseni kanssa kuivashamppoosta, ja tuli todettua hänelle että suosin aina klippoteketin  vaaleanpunaista pientä purnukkaa, tiedän että tähän pieneen purnukkaan voin tosiaan luottaa jokakerta. Klippoteketin kuivashamppoo pelastaa kiireisenä aamuna likaisen tukan, ja samalla kohottaa tyveä. Ja ennen kaikkea tuoksua ei tarvitse juosta karkuun. Huonopuoli on kuitenkin purnukan pieni koko ja useimmiten myös kaupastakin tämä purnukka on loppu juuri sillä hetkellä kun minä kaipaan täydennystä. Tämän jälkeen ystäväni kävikin hänen purnukoitaan läpi, ja toi minulle kokeiltavaksi Kicksin kuivashampoon. Suklainen kuivashamppoo, jota suositellaan tummille hiuksille, pelastaa huonon hiuspäivän ja samalla viimeistelee tyven ongelmitta. Ja kooltaanhan tämä pullo on kaksi kertaa isompi kuin aina yhtä luotettava klippoteket. Nyt siis odotellaankin huomis aamua jotta pääsen kokeilemaan tätä suklaista versiota, ja saako aina yhtä luotettava klippoteket kilpakumppanin rinnalleen... hihi!

10 comments:

 1. Kerrohan sitten ihmeessä kokemuksia, kun olet ehtinyt testailemaan tuota! :) Itse olen kanssa jo pitkään suosinut sitä Klippotekin vaaleanpunaisessa pullossa olevaa kuivashampoota, mutta olisi kieltämättä kiva joskus kokeilla ruskeille hiuksille tarkoitettua tuotetta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti palailen asiaan kun muutamia käyttökertoja on takana! :)

   Oikein rauhaisaa alkavaa viikonloppua suloisuus. ♥

   Delete
 2. Mikään mihin liittyy suklaa ei vain voi olla huonoa! :))
  Olen itsekin huomannut miten nuo klippotekit aina mystisesti häviävät kauppojen hyllyiltä. Hamstraan itse niitä aina pullotolkulla kotiin, koska se yksinkertaisesti on kokeilemistani kuivashampoista paras!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, yhdyn niin kommettiisi. Joten siksi en epäillytkään lähteä kokeilemaan tätä suklaista uutukaista. :D

   Ahaa, eli ensi kerralla kun suuntaan Sokokselle ja jos taas jään nuolemaan näppejäni, niin tiedänpähän sitten ketä syyttää! ;D

   Ihanaa viikonloppua Heculina.♥

   Delete
 3. Kiitos vinkistä, täytyypä itsekin tummatukkaisena testata tätä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olehan hyvä Caelia! :) Kannattaa tosiaan käydä Kicksissä kyselemässä kyseistä tuotetta!

   Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua. ♥

   Delete
 4. Oi minulla on käytössä Batisten sininen pullo (joita kiltisti raahaan aina Irlannista Boozilta useamman purkin kerralla, ovat siellä käsittääkseni huomattavasti halvempia kuin täällä). Ihan huipputavaraa ainakin se versio enkä ole muihin enää tuon kokeilemisen jälkeen koskenut. Hyvä tietää, että noita saa myös Suomesta, jos varasto pääsee loppumaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, kiva kuulla myös muiden käyttökokemuksia Batisten kuivashamppoista, itselleni tämä tuote kun oli täysin vieras. :)
   Kuulemma purnukan hinta pyörii 7-8euron välillä täällä Suomessa, kohtuu hintainen verrattuna Klippoteketin pieneen purnukkaan!

   Delete
 5. Olen kuullut hyvää Batisten kuiviksista, mutta en ole vielä saanut ostettua. Ne on heti tuossa ostoslistan kärjessä! Kuulisin mielellään kokemuksista :) Klippotek taas ei sovi mulle ollenkaa. Tähän asti olen käyttänyt TRESemmeä ja ollut todella tyytyväinen.

  ReplyDelete
 6. Klippotekettiä taas suositaan täällä, mutta joka kerta kun omani on lopussa ja varsinkin kun oikeasti tarvitsisin uutta purnukkaa, niin aina saa lähteä tyhjinkäsin kaupasta. Koonsa puolesta saa siis vähän miinusta, joten siksi kaipailen uutukaisuuksia.

  Ja ystäväni toimesta täällä ollaan nyt Batistea muutaman kerran käytetty, palaan asiaan kun olen saanut vähän enemmän käyttökertoja tämän kuivashamppoon kanssa. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥