Friday, January 4, 2013

Heissan & oikein ihanaa alkavaa viikonloppua!  Täällä päässä ollaankin uuden vuoden jälkeen kilpailtu aikaa vastaan todenteolla,hui! Pitkiä työpäiviä ja olemme kolmen ystävän kanssa järjestäneet viimeisiä asioita huomisiin juhliin, sekä kaiken tämän ohessa on tultu sairastettua järkyttävä vatsatauti. Onneksi kiireinen viikko on nyt takanapäin ja rentouttava viikonloppu edessä! Löysin arkistoista muuten yhden asukuvan, kuvan olen tosiaan ottanut puhelimella joten pahoittelut laadusta. Mutta paljettihameen olen myös arkeen pukenut rennomman neuleen kanssa. :)Mutta nyt iltapalan pariin, joten huomiseen!

6 comments:

 1. Hyvältä näyttää! Laitahan asukuva myös siitä mitä neidillä oli eilisissä juhlissa päällä :) Ja terveiset Australiasta, tänään surffasin vuoden 2007 maailman mestarin kanssa, huomenna meen jo vuokraamaan oman surffilaudan ;)

  ReplyDelete
 2. Muruu,arvaa kuinka sinua kaivattiin eilen <3 Tulehan jo pian kotiin! Ja tuo mukanasi aurinko + lämpö. :)

  Ooi, kuullostaa ihanalta. Loma on varmasti ollut taivaallinen, ennen kaikkea rentouttava. En malta odottaa että kuulen pian lomastasi. :)

  ReplyDelete
 3. Todella kiva asu, olen myös koittanut metsästää itselleni löysää neulepaitaa, mutta mistään en löydä hameen seuraksi. :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos Anniina! :) Omani olen löytänyt cubukselta loppusyksystä, ja itseasiassa ennen joulua tuli vierailtua cubuksen liikkeessä ja samaisia neuleita oli vielä saatavilla,joten suosittelen kurkistamaan heidän valikoimaansa. :)

  ReplyDelete
 5. Ihana kokonaisuus. Vähän arastelen paljetteja, vaikka näemmä se sopii loistavasti rentojen neuleiden kaveriksi. =))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanuus! Mä myös alkuun arastelin paljetteja, mutta ihan turhaan! Kyseinen hame oli joulupyhinä melkeen vallaan päällä, rennommalla neuleella saa mielestäni hillittyä mukavasti paljettien kiiltoa. ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥