Sunday, January 20, 2013

Laukku unelmointia...
Tällä hetkellä löytyy suuri puute olkalaukusta, tilavasta sellaisesta. On päiviä kun laukusta löytyy milloin mitäkin, niin kameraa että myös lelujakin. Olen pidemmän aikaan ihastellut Lv:n Nevefullin MM Damier Azuria. Laukku olisi maliltaan juuri sitä mitä tällä hetkellä kovasti kaipailen, ja sivuhihnojen ansioista myös laukun ilmettä saisi nopeasti muutettua. Myös mielessä on pyörinyt ajatus nimikirjaimien painattamisesta, näin ollen laukun ilmettä saisi hiukan yksilöllistetty. Muutaman viikon päästä olisi tarkoitus suunnata Helsinkiin ja siinä samalla olisi tarkoitus pöyrähtää Lv:n kaupassa. No onneksi tässä on vielä hetki aikaa ihastella ja pohtia kyseistä laukkua ennen kun on ostopäätöksen aika! ;)

kuva täältä

4 comments:

 1. Tuo on kyllä kätevä laukku,suosittelen! Hih,minä kävin eilen Vuittonilla vaan katselemassa ja huonostihan se reissu lompakon kannalta päättyi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hjenn, sinulla on kyllä mitä upein kokoelma jo Lv:ltä, mitä ihanaa olet mahtanut jälleen löytää? Toivottavasti on pian postausta luvassa uutukaisesta. :P

   Delete
 2. Tuo olisi kyllä aivan ihana kesäksi! :) Oma monogram-kuosinen Neverfullini on ollut todella kovassa käytössä, joten olisi kiva hankkia se toisessakin kuosissa joskus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin minäkin mietin tätä vaaleampaa sävyä kevät/kesä/syyskausiksi, eli ensi talvena taidan siis väkisinkin unelmoida monogram-kuosista!? ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥