Monday, January 14, 2013

Mulberry - Pocket Book


Näin muutaman käyttöpäivän jälkeen en voisi enempään olla tyytyväisempi uusimpaan hankintaani! Ajattomuus oli ehdottomasti se mitä kaipasin uudesta kalenterista, ja tämän kriteerin kyllä oakin sävyinen kalenteri lunastaa. Aikasemmin kirjoitinkin että minultahan löytyy A5- kokoinen kalenteri entuudestaan, eikä nahka ei ole mennyt miksikään viimeisen neljän vuoden aikana,päinvastoin. Nahka kun paranee iän myötä, joten yhteisiä vuosia odotellessa myös tämän kalenterin kanssa. :)

6 comments:

 1. Se uusi valkoinen jakku päälle ja Mulberryn kalenteri kainaloon ja tapaamisiin! Upea business-tyyli! :)

  ReplyDelete
 2. Oih! Se on kaunis ja täydellisen värinen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sitä se on! En voisi olla tyytyväisempi päätökseeni. :)

   Delete
 3. Ihana! Oliskohan ens vuonna mullakin aika ostaa vähän arvokkaampi kalenteri. Mä nimittäin vihaan kalenterin ostoa, koska en löydä vaihtoehdoista mitään kivaa! Just toissapäivänä ostin sitten jonkun tosi perusperusversion ja Stockan myyjä naureskeli mulle, kun kerroin, ettei mikään oikein kelpaa ;)

  ReplyDelete
 4. Arvaa kuinka monelta olen kuullut tuon samaisen lauseen lähiaikoina!?
  No monelta! :) Itse myös aikoinaan tuskailin saman asian kanssa joka vuosi, kunnes sitten T yllätti joululahjallaan. Perus musta, nahkainen kalenteri. Helpottaa kun vuoden vaihtuessa ei tarvitse kuin uusia sisälmys! Suosittelen harkitsemaan asiaa. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥