Monday, January 28, 2013

Raitaa Raitaa & Raitaa...

 Täällä nautiskellaan iltateetä ja saman aikaisesti päivitellään inspiraatiokansiota. Kansioni, joka pelastaa päivinä kun tuntuu että ei ole mitään päälle pantavaa.
Kovasti pohdin uskaltaisinko huomenna töihin maalata punaiset huulet raidallisen paidan kaveriksi!? Klassinen asukokonaisuus on tällä hetkellä mielessä, ja tähän tekisi mieli yhdistää punaiset huulet. Mutta pahoin pelkään että jos maalaan punaiseksi huuleni, niin näytän enemmänkin kävelevältä liikennevalolta, ja sana tyylikäs jää kaukaiseksi haaveksi. :D Mitä jos siis lakkaisinkin pelkästään kynnet punaiseksi ja antaisin niiden puhua puolestaan, ja kynnet toisivat värillänsä sitä pientä ekstraa klassiseen asuun!? 
 Eli aamulla mennään fiilikseen mukaan ja katsotaan mihin päädyn, hih!4 comments:

 1. Joo, joo, ehdottomasti punaiset huulet myös! Mustakin tuntuu aina ensin, että on kuin mikäkin huutomerkki punahuulissa, mutta siihen tottuu ja lopulta tykkää klassisista punaisista huulista. Kokeile ainakin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä sitä nyt ollaan huulet maalattuina, puspus!

   Delete
 2. Punainen ja raidat ovat niin kaunis yhdistelmä! Etenkin tuon yläkuvan punaiset korkokengät. Sulaisivat lumet jo pois niin saisin korot käyttööni!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä muuta sano! Ja kyseinen yhdistelmää toimii tilanteessa kuin tilanteessa. :) Uskalsin tänään lähteä ovesta ulos huulet punasina, katsotaan tohdinko kuitenkaan todistusainestoa tuoda julki. ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥