Monday, January 21, 2013

Tangle Teezer

Jokunen aika sitten tuli ostettua kampaajan suosituksesta Tangle Teezerin, oikeasti meidän piti käydä vaan kurkkaamassa olisiko heillä mahdollisesti myynnissä tätä paljon-puhuttua-harjaa. No olihan heillä ja vielä kolmessa eri koossa, sekä kuoseja löytyi jokaiseen makuun. Kampaaja piti meille kunnon tuote-esittelyn, eikä kaupasta sitten poistuttu tyhjinkäsin. Muovista harjaa on nyt kokeiltua niin kuiviin että märkiin hiuksiin, niin omiin että tytön. Ja varsinkin tyttö on tykännyt, kun takkujen poisto on kivutonta ja kaikki tämä tapahtuu käden käänteessä. Kammalla voi myös levittää hoitoaineet hiustenpesujen yhteyssä, kuten myös päivittäinen kampaus kuulemma auttaa tasoittamaan hiuksen pintaan ja samanaikaisesti tuo kaivattua kiiltoa pintaan. :)

4 comments:

 1. Mä olen myös kuullut tästä pelkkää hyvää, ja olen sitä itsellenikin miettinyt. Pitäisi varmaan vaan hankkia se :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti Reetta suosittelen kyseistä harjaa, aivan varmasti tulet pitämään siitä! :)

   Delete
 2. Tänään just hypistelin tätä Sokoksella kun sinne oli vihdoin tullu tätä myyntiin. Vielä en uskaltanu kotiuttaa mutta kyllä se varmaan jossain vaiheessa pitää käydä hakemassa kun nii moni on kehunu. :)

  ReplyDelete
 3. Minkä hintainen kyseinen kampa mahtoi olla Sokoksella? Omasta pulitin sen 19€, mietin vaan että onko mahdollista et kampaajilla on omat lisänsä vielä normihinnan päällä, vai liike kuin liike niin sama hinta!? :) Suosittelen kyllä kuitenkin lämpimästi kyseistä kampaa. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥