Wednesday, January 9, 2013

Yksi kevään ehdottomista hankinnoista on valkoinen bleiseri, ikäväkseni sain nimittäin huomata että valkoinen bleiserini oli jäänyt minulle isoksi. Joten tästä syystä etsinnän alla onkin nyt se-täydellinen-bleiseri! Bleiserit kun ovat mielestäni vaatekaapin kulmakiviä, pelkästään  mustalla että valkoisella saa rakennettua niin arkeen että juhlaan monen monta asua. Joten perjantaina pidetään silmät auki myös valkoisen bleiserin osilta! :) 

Tein myös pienen inspiraatiokollaasin nimenomaan arkipukeutumiseen!


kuvat täältä

10 comments:

 1. Valkoiset bleiserit on kyllä ihania! Omani on Mangolta, ja oon tykännyt siitä ihan hurjan paljon. Onnea etsintöihin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä muuta sano! Pelkästään mustalla että valkoisella pärjää tosiaan ympäri vuoden ja monen monta asukokonaisuutta saa rakenettua perusväreillä. :)

   Delete
 2. Valkoinen bleiseri on kyllä ihanan raikas vaatekappale, etenkin kevääseen ja kesään ihan must! :) En ymmärrä mitä kesällä ostetulle Mangon valkoiselle bleiserilleni on käynyt, se kun oli aivan uusi ja käyttämätön, mutta nyt se on henkarissa kellastunut aivan käyttökelvottomaksi :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei! :/ Onko mahdollista että jakkusi on ollut lähellä esim. spottivalaisinta, tai ihan perusvalaisin on pidemmän ajan paistanut kankaaseen päin? Tämä on esim. yksi yleisempiä syitä kun kangas kellastunut.

   Delete
 3. Ihana kollaasi ja nimenomaan tuo oikeanpuoleinen keskirivin kuva on ihana!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä muuta sano! Tosin kyllähän nuo kaikki kotiuttaisi mielusti itselleen. :D

   Delete
 4. Valkoinen bleiseri on kyllä ihan must. Näitä kuvia katsellessa alkoi houkuttamaan omankin kaivaminen kellarista esille. Pakkasin sinne odottamaan kesää, mutta lienee aika katsella, josko sitä talvellakin pitäisi. Kiitos kauniista kuvista, inspiroivat kyllä taas pidemmälle tämän kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla että kollaasi inspiroi, kiitos Dahlia! :) Sinä sen sanoit, valkoinen on nimenomaan must. Raikkaan klassisella värillä saa niin arkeen että juhlaan rakennettua monta asua. :)

   Delete
 5. Ihana kollaasi, kyllä kelpaisi tuollainen bleiseri!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä muuta sano,yksinkertaisuus kun on kaunista! :)

   Oikein ihanaa viikonloppua Enni! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥