Friday, February 8, 2013

Iltaa!

Kylläpä tämä viikko on kyllä mennyt super nopeasti, taas on nimittäin viikonloppu edessä. Itse sain nauttia tänään vapaapäivästä ja suuntasimmekin tyttöjen kanssa aamupäivästä pääkaupunki seudulle. Ilma oli todella kamala, mutta onneksi tämä ei haitannut meidän menoa. Meillä oli aika tarkat suunnitelmat tulevien ostosten suhteen, jokainen tiesi mitä oli hakemassa. Ja itse kotiutinkin haaveilemani Neverfullin MM Damier Azurin


Valitettavasti nimikirjaimien painattaminen ei onnistunut tänään, sillä tämä kyseinen työntekijä oli juurikin tänään poissa. Kyllä harmitti, kun olisin oston yhteydessä halunnut tämän toteuttaa. Mutta minkäs teet, onneksi painattaminen onnistuu kuitenkin jälkikäteenkin! Lupaan palata parempien kuvien kera hetimiten kuhan olen päässyt kameran kanssa päiväs aikaan kuvailemaan. Nyt kuitenkin pesulle ja kirjan pariin,huomiseen ja oikein ihanaa alkavaa viikonloppua! :)

6 comments:

 1. Upeaa, onnea uuden laukun omistajalle! :) Ja mukavaa viikonloppua <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja oikein mukavaa viikonloppua myös sinne <3

   Delete
 2. Kaunis laukku, onnea uudesta kaunottaresta! Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia! Täydellinen arkilaukku sanon minä. :) Hyvää viikonloppua myös sinne! :)

   Delete
 3. Oi, ihana uusi laukku! Täydellinen kevääseen ja kesään! :) Kävin itsekin eilen Vuittonilla pyörähtämässä, ja kyllä sieltä ruskea paperikassi kädessä poistuttiin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin mä olenkin jo kuolannut sun uutukaista blogissasi, täydellinen huivi sanon minä! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥