Tuesday, February 19, 2013

Iltaa & terkkuja Graceltä!

Sunnuntai iltasella me suuntasimme kohti Turun satamaa ja kohteenamme olikin tämä upouusi Viking Grace. Piknik- reissu onnistu mitä parhaiten,vaikkapa ihmisiä riitti. Ruoka oli todella maittavaa sekä henkilökunta oli todella ammattitaitoista. Premium- huoneessa meitä odotti skumppa pullot sekä kaunis näkymä merelle. Aamulla pötköttelimme koko perhe sängyllä ja ihastellen hereilevää Tukholmaa. Ja se aamupala,voi pojat sanon minä! Arjen pieniä hetkiä sanoisinkos. Kyllä moiseen voisi vaikka tottua... ;)Eli sellaset terveiset tällä kertaa, toivottavasti myös sielä ruudun toisella puolella  on viikko alkanut reippain ottein. :)

4 comments:

 1. Voi vitsit muru miten ihania kuvia!! <3 Varmasti oli mahtis reissu! Itsekin tässä olen yrittänyt metsästää vapaita risteilyjä tuolle Gracelle, kiven takana vaan ovat matkat höh!

  Ja hei, pieniä uusia tuuli blogissasi havaittavissa ;) Huippua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti suosittelen piknikkiä uudella Gracella, ja koittakaa saa tämä premium- huoneet, aivan varmasti tykkäätte! :) Eipä se sviittikään tosin paha ollut, kun kuvia näin. :D Niin mä kuulin joulukuun tiennoilla että toukokuuhun asti matkat on myyty loppuun, hurjaa!

   Pieniä uudistuksia kyllä, arvaa jännittikö ensi julkaisu!? Mutta nyt tuntuu paremmalta kun se oma suunta on löytynyt, vihdoinkin <3 Toivottavasti nähdään taas pian! :)

   Delete
 2. Onpas kivoja kuvia reissusta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia, tosin valinnan vaikeushan eilen iski kun pohdin mitkä kuvat julkaisen täällä. :D Joten kiva kuulla että juuri nämä otokset mielytti silmää. :) Reipasta keskiviikkoa!

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥