Thursday, February 21, 2013

Neverfull MM Damier Azur

Muutamat yhteiset viikot ovat nyt takanapäin,enkä voisi olla tyytyväisempi viimeisinpään hankintaani. Meinaan Neverfull MM on kooltaan juuri sitä mitä ajattelinkin. Arkilaukku joka imaisee kaikki tavarani ongelmitta. Välillä kun laukusta löytyy milloin mitäkin! Ja ehdottomasti kuosikin on omaan makuuni just-eikä-melkein! Omat nimikirjaimet kun vielä saan painatettua laukkuuni, niin awot! ;) En malta odottaa että kevät koittaa ja on aika siirtyä kevättakkien puoleen, saati kun bleiseri aika koittaa. Tällä hetkellä paksu parkani kun löytyy päivittäin päältäni, tämä mustahko takki syö väistämättäkin kaiken huomion.


Laukun sisällöstä puheenollen, voisinpa lähipäivinä melkeenpä toteuttaa oman postauksensa, mitä sieltä laukusta löytyykään arkisin!

9 comments:

 1. Toi laukku sopii sulle superhyvin! :) Hei, joo, tee sellainen laukunsisältö-postaus, musta ne on hauskoja! Ihanaa viikkoa! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin ollaan me oltu aika kaksi oston jälkeen, hih!

   Ihanaa viikonloppua myös sinne, tiistaina nähään <3

   Delete
 2. Oijoi, onpas tuo ihana! Tosi söpön näköinen tämä pieni versio. Mahtuuko tuo muuten olalle? Mä voisin tykätä tästä, koska se isompi malli ei sopinut mulle sitten yhtään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä Mm on keskikoinen, neverfulleja on tosiaan saatavilla kolmessa eri koossa: Pm, Mm ja Gm. Ja tuo Pm on on se pienin, en sovittanut sitä laisinkaan. Mutta uskoisin että sen mahdollisesti saa olalle kun vaatetus on ohuempaa mitä esim. nyt tähän aikaan vuodesta. :)

   Delete
  2. Okei, kiitos vastauksesta. Mulla oli mennyt jotenkin ihan ohi että tästä on se vielä pienempi versio olemassa :)

   Delete
 3. Replies
  1. No sitä se on! Vielä kun ne nimikirjaimet saisi painatettua. :)

   Oikein ihanaa viikonloppua! :)

   Delete
 4. Ihanaa, että viimein sait laukkusi josta haaveilit :) Onhan se ihana niinku kantajansakin ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥