Monday, February 11, 2013

No se suklainen kuivashamppoo!

Joulukuussa kerroinkin  uudesta tuttavuudesta nimeltä Batisten suklainen kuivashamppoo. No nyt vihdoin ja viimeinkin kyseinen tuote on käytetty loppuun ja on arvostelun aika!

Suklainen shamppoo imee tehokkaasti rasvan itseensä, ja pienen pieni suklaan tuoksu on havaittavissa kun suihkuttaa 30cm etäisyydestä kuten purkissa neuvotaan. Mutta miinus pisteitä rapisi kaipaamastani volyymista, tämä oli latteaa verrattuna Klippoteketiin. Ja ehdottomasti tämä volyymi on rasvaisuuden poistamisen lisäksi se juttu miksi suosin kuivashamppoita. Tuperausta ei tarvita ja kaipaama volyymi pysyy tukassa, näin ei valitettavasti kuitenkaan käynyt uuden tuttavuuden kanssa. Yhteistä säveltä ei vaan löytynyt tämän suositun kuivashamppoon että minun tukkani kanssa. Joten Klippotekin parissa jatketaan mutta ei kuitenkaan anneta periksi! Vaan seuraavaksi ajattelinkin kokeilla Cherryn suosimaa TRESemmeä. :)4 comments:

 1. Ei voi olla totta, että just tänään kirjotat aiheesta! Ostin meinaan tänään tuon TRESemmén kuivashampoon. Huomenna testailen, kuinka se toimii. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, sielunsiskoni! Voidaan vertailla sit meidän käyttökokemuksia,heh! ;)

   Delete
 2. Yhden huonon puolen huomasin myös tuossa suklaisessa kuivashampoossa, se nimittäin on melko sotkevaa! Kylppärin valkoisissa pinnoissa näkyi heti, jos oli suihkutellut tuota kuivashampoota :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan totta!? Mitkä muuten ovat olleet kokemuksesi? Huomattavia eroja näyttää näiden kuivashamppoiden välillä olevan, olisi kivaa vaan löytää yhtä hyvä kuin tämä klippoteketin purnukka, tosin edelleen sillä miedommalla tuoksulla sekä isommalla purnukalla! :/

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥