Friday, February 15, 2013

OutfitSeuraavanlaisessa kokonaisuudessa mennä liihotin tänään töissä! Tennarit ovat päässeet nyt käyttöön työmaalla, ja kovasti ovatkin kehuja saaneet. Tennarityttö kun minä en ole aikaisemmin ollut laisinkaan :D Älä siis koskaan sano ei... Ehdottomasti näiden jalkineiden kanssa jaksaa pidemmänkin päivän, jalat eivät nimittäin huuda hoosiannaa päivän päätteeksi! ;) Ja valkoisen värinsä puolesta kyseiset jalkineet on helppo pukea melkeenpä asuin kuin asun kanssa.

8 comments:

 1. Hihi arvasin että sorrut noihin tennareihin, sen verran kivat oli kun kaupassa näin etten yhtään ihmettele! Ja mainio yhdistelmä laukunkin kanssa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arvaa pohdinko kuitenkin jokusen aikaa näiden ostoa! Eivät nimittäin olleet itsestään selvyysnäiden osto, mutta onneksi päätin antaa kuitenkin mahdollisuuden! Älä siis koskaan sano ei... :D

   Delete
 2. Olen myös tyytyväinen, että tennareita voi nykyään pitää melkein asun kuin asun kanssa. Niin käytännölliset! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä, nimenomaan käytännölliset! Itse juurikin alkuun pohdin näiden käyttöominaisuuksia oman pukeutumisen osilta, mutta aivan turhaan! :)

   Delete
 3. Tennarit näyttää todela hyvältä juurikin tuon laukun kanssa! Itsekin olen hurahtanut tennareihin vasta viime aikoina. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eli en ole ainut ketä on ennen ujostellut tennareita :D Kyllä ne ovat helpot jalkineet ja jalat jaksaa koko päivän, suosittelen! :)

   Delete
 4. Replies
  1. Toistamiseen koitatko saada mua itkeen!? <3

   psst... millaista ruoasta tuli? :P

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥