Monday, February 25, 2013

 Glass Shine - päällyslakka

Itselläni oli vuoden päivät geelikynnet, geelikynnet helpottivat arkea todenteolla. Kynnet olivat aina huoliteltut ja kauniit, kuukaudesta toiseen suosinkin perus ranskalaisia. Niin koristeluilta  kuin ilmankin. Ranskalainen manikyyri kun toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Itse en ole kovin kummoinen lakkailemaan saati koristelemaan kynsiäni. Lokakuussa päätin kuitenkin luopua geeleistä, ja antaa kynsien hengittää. Ja viime kuukausien aikana omat kynteni eivät ole olleet kummoiset, kynteni ovat olleet todella hauraat ja tämäpä vasta on aiheuttanut ärtymystä. Mutta näin ajankuluessa kynnet ovatkin vahvistuneet ja olenkin päässyt nauttimaan pitkästä aikaan taas vahvoista kynsistä. Ja ehdottomasti paraskaverini on lakkausten parissa ollut Glass Shine, Kiss - päällyslakka. Lakka joka sitoo lakkakerrokset yhteen ja muodostaa kestävän ja kynnen rakennetta suojaavan kalvon. Tämän kaverin avulla saa lakan kuin lakan pysymään helpostikkin 3päivää. Oman pulloni olen aikoinaan ostanut Sokokselta, ystäväiseni suosituksesta! :)


2 comments:

  1. Päällyslakka on aivan päällikkö keksintö!:D En voisi olla ilman, kun aina tulee raaputeltua hermostuksissaan kynsilakkaa pois, niin päällyslakka kummasti estää tätä pahantekoa ;D!

    ReplyDelete
  2. :D Heh! Päällyslakka on kyllä yksi parhaimpia keksintöjä, itse meinaan viime sunnuntaina lakkasin punasiksi kynnet ja nyt tänään aijon vasta poistattaa värin. Eli hyvin on lakka pitänyt ilmeensä päällyslakan ansiosta. :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥