Monday, February 18, 2013

Statement Necklaces

Muutamissa suosikki blogeissani bloggaajat ovat esitelleet oman statement- kokoelmansa,näin myös minä päätin kantaa korteni kekoon ja esitellä omani. Oma valikoima ei ole kovinkaan iso, ja ehdottomasti muutama koru on ylitse muiden ja tämä myös näkyy päivittäisessä käytössä. Ja kurkataanpa heti Top3:en kärkeen...

Lindexi on ehdottomasti ollut se oikea kultakaivos näiden statement- korujen osilta, selkeys ja yksinkertaisuus taitaa olla se mikä vetoaa itseeni. Pienen helmiäisen ehkäpä pikkasen kaulusmaisen korun sain hiljattain ystäviltäni lahjaksi, koru Accessorize.Tämän kolmikon osilta käyttö on ollut ehdottomasti vähäisempää, taidan niellä nämä ehkä enemmän kevään/kesän koruksi. Mutta sellanen valikoima löytyy siis täältä! Ehdottomasti haluan kasvattaa kokoelmaani, statement- koruilla kun saa valtavasti mukautettua asun ilmettä. Ja kentietää, voi olla että muutama yksilö löytyykin jo mielestä... ;) 

8 comments:

 1. Tuo alakuvan keskimmäinen on ihana, onko se mistä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on Hm:stä, viime vuoden kevään/kesän valikoimaa jos nyt oikein muistan!? :) Uskoisin että vastaavanlaisia tulee kyllä löytymään tänäkin vuonna. :)

   Delete
 2. Tuo keskimmäinen helmikoru on lumoava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luomoava, nimenomaan! Se onkin ehdottomasti eniten käytetyin, menee melkeen asuin kuin asun kanssa. :)

   Delete
 3. Ihania koruja! Itsellänikin olisi hakusessa vielä muutama statement-koru. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sarafina! :) Uskoisin että nyt kevään / kesään aikana moni tulee tekemään hyviä löytöjä statement- korujen osilta. Itselläni on myös eräs Hm:n koru mielessä... ;)

   Delete
 4. Aivan ihania koruja, varsinkin tuo ensimmäisen kuvan oikeanpuolimmainen! Itekin tykkäisin pitää statement-koruja, mutta löydän harvoin kaupoista mieleisiä. Sen sijaan ihastelen blogeissa toinen toistaan ihanempia koruja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedätkö että täällä mennään aika samoisissa fiiliksissä! Blogeissa tulee ihasteltua mitä kauniimpia yksilöitä, mutta itse saa kääntääkin sitten jokaisen kiven ennen kun löytyy se mieluinen. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥