Saturday, March 16, 2013

Bukleejakku

Havahduin eräs aamu vaaterekkini edessä että en ole kertaakaan pukenut vielä ylleni Espritin bukleejakkua jonka ostin itse itselleni joulalahjaksi. Minä joka käytän bleisereita vuoden ajasta riippumatta!? Ja tämä jakku kun on vielä 100% puuvillaa, joten tämä ei todellakaan ole epämiellyttävä edes päällä. Tästä syystä inspiroiduin pohtimaan asukokonaisuuksia tämän kyseisen jakun ympärille, ja eihän siinä mennyt aikaakaan kun sain kasattua muutaman kokonaisuuden ihan arkipukeutumista ajatellen. 
Molempien kokonaisuuksien kanssa jalkaan sujauttaisin mustat nilkkurit, koroilla kun saisi huijjattua  pituutta lisää sekä nilkkurit samaan aikaan viimeistelisi kokonaisuuden ilmeen.  Koruissa tuttu ja turvallinen kulta puhuisi puolestaan kuten aina. ;) Sellaset kaksi kokonaisuutta, klassista sekoitettuna tämän hetken kuumempiin trendeihin!

6 comments:

 1. Oi tuo punainen on ihanan pirteä! Buklee jakku on nappivalinta, nyt äkkiä se käyttöön sieltä rekiltä! ;) Itseäni harmittaa aivan valvasti etten viime keväänä ehtinyt Zarasta erästä valkoista buklee jakkua nappaamaan :/ Nyt täytyy laittaa entistä kovemmat etsinnät käyntiin täydellisen yksilön löytymiseksi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt ei ainakaan pitäis minkäänlaista syytä löytyä tätä jakkua kohden, kaksi kokonaisuutta odottaa vaan sitä oikeaa toteutusta. ;) Uskon että tässä kevään / kesään mittaan tulee Zaralta monen monta kaunista valkoista yksilöä kauppoihin ja seuraavaksi onki sitten valinnanvaikeus edessäsi. ;)

   Delete
 2. Ihanat vaateyhdistelmät, molemmat!:)

  ReplyDelete
 3. Kivoja yhdistelmiä, tykästyin varsinkin tuohon ensimmäiseen kokonaisuuteen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensimmäinen kokonaisuus onkin hyvin neutraali värimaailmansa puolesta, tähän kun saisi vielä yhdistettyä ruskettuneen ihon,aah. Voi pojat! :P

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥