Thursday, March 21, 2013

 


Remingtonin ihme

Olen todella huono laittamaan hiuksiani, päivästä toiseen mennään samalla ilmeellä. Tukkani pesen 1-2 pvä välein, ja jos mennään toisella päivällä niin aamulla saankin jo pikkasen suihkuttaa kuivashamppoota hiuspohjaan. Hiuspohjani on nimittäin pikkasen rasvottuvampaa sorttia. :/ Välillä kuitenkin innostun aamuisin laittamaan tukkaani ja tällä hetkellä kaapin perukoilta löytyy lämpörullat / norsunkärsä että suoristusrauta. Ja jatkossa myös taitaapi löytyä tämä paljon puhuttu Remington!


Sydänystäväiseni tukka on aivan mieletön, pitkä ja ennen kaikkea terve. Luonnollinen väri jota on pikkasen raidoitettu, kerrassaan u-p-e-a tukka hänellä! Ystäväni inspiroi minua hurjasti pukeutumisen että kauneuden saralla. Ja häneltä sainkin kotiin kokeiltavaksi tämän Remingtonin sauvan. Hänellä on näitä kaksi ja helpouden takia hän ajatteli heti minua... ;) Ystäväni vielä opasti minua loihtimaan 10min. nopeat ja kauniit kiharat kiireisiin arkiaamuihin. Itselläni on nyt muutamat käyttökerrat takanapäin ja kyllä tämä sauva on tullut jäädäkseen. Ja mikä parasta, nämä kiharat kestävät 2päivää ongelmitta. Itse lisään ainoastaan tresemmen lämpösuihketta ennen käsittelyä että käsittelyn jälkeen ripaus lakkaa latvoihin ja se on siinä! :) E, kaupat tuli <3

4 comments:

 1. Ai, sä muka huono laittamaan hiuksia? En usko! :) Hei, mullakin on toi sama kiharrin, se on hyvä. Nyt jopa ajattelin, että pitäiskö hommata saman merkin isompi kiharrin, jolla saa rennompaa aaltoa... :)
  KIvaa päivää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ystäväni neuvosi minua mahdollisimman ylös kieputtamaan tukan, näinollen saa loivempia kiharoita aikaiseksi!

   Torstaina nähään, ihanaa <3

   Delete
 2. Siis niin ihanat!! Toisilla vaan kutrit pitenee, toisilla taas ei ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥