Sunday, March 24, 2013

Tänään ollaan virvottu, juhlittu sisarusten syntymäpäiviä ja leikitty kummipojan kanssa. Pöydät ovat notkuneet herkuista ja monen monta kahvikupillista on tullut juotua. Mahdollisesti uneton yö luvassa. ; ) Kiireetön sunnuntai rakkaiden ympärillä, ei ole voittanutta! :)


Ensi viikolla onkin luvassa neljä päivää töitä, tulevat neljä päivää näyttävät kalenterissa erittäin työntäyteläisiltä. Mallisto katsauksia Helsingissä että visuaalistakoulutusta henkilöstölle, aina yhtä odotettuja juttuja! Kaiken tämän jälkeen onkin mukava lähteä pienelle pääsiäislomalle hymyssä suin.  :) Viimeiset kolme vuotta olemme olleet aina pieni muotoisilla kaupunkilomilla pääsiäisen tiennoilla, mutta nyt kalenteri näyttääkin aikaa tyhjää pyhäpäivien osalta joten saas nähdä mitä keksitään. :)

4 comments:

 1. Voi mitä ihania herkkuja siellä on ollut tarjolla!

  Hyvää alkavaa viikkoa sinne!

  ReplyDelete
 2. No älä! Onneksi kuitenkin maltoin mieleni enkä ahminut nassuuni kaikkea. Tänään voisi olla pikkasen turvonnut olo. :D

  Oikein ihanaa alkavaa viikkoa myös sinne!

  ReplyDelete
 3. Ooh, mitä herkkuja - kelpais mulle kaikki! Pääsiäisenä voisinkin leipoa itse jotain, kun kerrankin olis aikaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä noista toisen jos kolmannenkin suupalan söisi uudelleen! ;) Itse myös ajattelin leivoa pyhäpäivillä, mutta yhtään en tiedä vielä mitä!? :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥