Tuesday, March 26, 2013

Uusin tulokas!

Statement- kokoelmani on jälleen kasvanut taas yhdellä kaunokaisella ja voi pojat kuinka ihastunut olenkaan tähän yksilöön! Uutukaisen bongasin Lindexiltä, olin jo aikaisemmin ihastellut nettikaupassa tätä korua. Muutamaan otteeseen tulikin piipahdettua  liikkeessä ihan  kyselemässä tätä korua, ja joka kerta sain vastaukseksi että tarkkaa saapumispäivää ei ole tiedossa että tervetuloa uudelleen. Eränä päivänä päätin taas poiketa töiden jälkeen kyselemässä tämän kaunokaisen perään ja tällä kertaa sainkin vastaukseksi kyllä. Koru oli vihdoin ja viimein saapunut myymälään ja jäljellä oli enään yksi. No eipä siinä kohtaan tarvinnut jäädä pohdiskelemaan korun kohtaloa vaan kassan kautta ulos. ;) 

Kyllä tämä harakka on ollut oikein tyytyväinen uusimpaan hankintaan! :) Tosin puoliso on ollut hiukan erimieltä. Hän tokaisi kauniisti minulle että miksi et samantien pukenut yllesi olohuoneen kristallikruunua! ;D 

4 comments:

 1. Olen ihaillut tuota samaista korua, se on kyllä upea! :)

  ReplyDelete
 2. Upea - on kyllä oikea sana kuvailemaan tätä kaunokaista! Helposti puettavissa melkeenpä asun kuin asun kanssa, joten suosittelen kyllä tämän korun kotiuttamista. :)

  ReplyDelete
 3. Ihana koru! Olen myös katsellut tuota samaa Lindexillä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anniina! :) Suosittelen kyllä kovasti kyseistä korua, kaunis kuin mikä. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥