Monday, April 1, 2013

Beautiful accessories


Välillä sitä oikein haltioituu Pinterestin ihmeellisessä maailmassa, toinen toistaa upeampi kuva vie unelmoitsijan mennessään.Tällä kertaa täällä ollaan ihasteltu koruja. Koruissa  se kulta on se mikä saa tämän harakan silmät sumenemaan hetkessä. Toki poikkeuksiakin löytyy, nimittäin statement- korut miellyttävät silmääni taas enemmän "hopeisena". Mutta jokaisen omistamani yksilön kanssa on tullut ennen ostoa  mietittyä kuitenkin yhteenkuuluvuutta rakkaiden korujeni kanssa! Ja tämä on ollutkin sangen helppoa kun ajattomuus on ollut aina koruissa se minun juttuni, yksinkertaisuus ns. puhututtaa minua kun lähden hakemaan koruissa pitkäaikaista suhdetta. Ja tämän yksinkertaisuuden rinnalle on ollut todella helppoa lähteä yhdistelemään kuumimpia trendejä. Ja sanotaanko pikemminkin näinpäin, että on suotavaa lähteä mixamaan koruja, kunhan kokonaisuus näyttää kuitenkin hyvältä! :)


kuvat täältä

6 comments:

 1. Hei darling, mitä kuuluu!!? Toivottavasti pääsiäinen meni ihanasti ja rennosti <3

  Superkauniita juttuja oot valinnut kollaasiin, apua ottaisin noi kaikki! Varsinkin kaksi keskimmäistä toivottavasti vielä joskus kotiutan! Halit sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hei murunen! Hyvää kuuluu, pääsiäinen meni yhdessä hujauksessa. Yhdessä oloa ja herkuttelua kotosalla, ja siinä samalla nauttien keväisestä säästä. Alkaa tulemaan pakkaset jo korvista! Toivottavasti teidän pääsiäinen meni myös rennosti, kerkesinkin jo ihastelemaan teidän valon täyttämää kotianne sunnuntaisessa postauksessa. Kesällä tullaan teille grillailemaan tyttöjen kanssa! :)

   Tampereen Cottonilla myydään Marc Jacobsin korviksia! ;) <3

   Delete
  2. Ihanalta kuulostaa <3 Nyt ei tule enää pakkasia, joten voit ottaa rauhallisin mielin ja ajatella aurinkoisesti ;))

   Voi vitsi, joo tulkaa ihmeesä grillaan! Yritetään tsempata tässä kämpän laitossa niin olis edes listat lattioissa ;) Ja se Tampereen-reissu hei, nyt pitää alkaa miettiin päiviä!! Multa niiiiin puuttuu kultaiset korvikset. Tosin en tiiä jaksanko oottaa enää kauaa ;)

   Delete
  3. Ja minä en jaksa enään odottaa että pääsen halimaan teitä kaunokaisia, hirrrveä ikävä <3 :)

   Delete
 2. Se on varmaan se ikä, joka saa himoitsemaan kultaa! ;) Nuorempana ei tullut mieleenkään laittaa mitään kultaista iholle, mutta nyt kyllä kelpais!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se voi hyvinkin olla että ikä tekee kepposet! ;) Moni ystäväiseni on myös nyt iän myötä alkanut himoitsemaan koruissa kultaa sekä valkokullattu on myös monen mieleen, varsinkin kihla- että vihkisormuksissa! :)

   Mä en taas ikinä ole oikein kokenut hopeaa omakseni!? =D Mutta tässä kohtaa osottava sormi suuntaa äippää että isoäitiä kohti, jotka ovat aina suosineet kultaa koruissaan. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥