Saturday, April 27, 2013

Casual Outfit

Oikein ihanaa lauantaita! Palailimme juuri kotia, kävimme keskustassa murusten kanssa kahvittelemassa sekä kirjastossa lainaamassa neidille kirjoja. Ja ennen kaupungille lähtöä sain myös värvättyä hovikuvaajankin. ;) Mustan että valkoisen värimaailmalla mentiin tänään...
Mukavuus oli tämän päivän avainsana kun vaatekaapin edessä seisoin aamusta. Muhkean neuleen kaveriksi sujautin puuvillaisen kaulahuivin kaulaani sekä tähän päälle heitin vielä rotsin tuomaan kaivattua särmää kokonaisuuten. Ihan toimiva combo näin viikonloppuna.
Mitäs mieltä sielä ollaan asukokonaisuudesta!? :)

8 comments:

 1. Nimesin sut Liebster Awards voittajaksi :) Lue lisää mun blogista tai osoitteesta http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/2013/04/liebster-award.html. Onnittelut!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos Ottilia! Käyn hetimiten kurkkaamassa. Kiitos tuhannesti <3

   Delete
 2. Tykkään toooosi paljon! Tyylikäs ja särmikäs yhtä aikaa. Ajattomuus yhdistettynä nyt(kin) supertrendikkääseen mustavalkoisuuteen. Perfect! :)

  ReplyDelete
 3. Mustavalkoinen ei petä koskaan! :) Hei, sinulla kun on tuo Korsin laukku, niin mitä olet pitänyt sen laadusta? Harkitsen Korsilta yhtä toista mallia, mutta mietin vaan, kuinka kestäviä laukut noin ylipäänsä ovat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nimenomaan, mustavalkoinen ei petä koskaan!

   Itse voin kyllä täydestä sydämestä suositella Korsin laukkuja, minä kuten myös ystäväiseni joilla on kokoelmissaan Korsin yksilöitä ovat olleet todella tyytyväisiä hankintoihinsa. Korsin laukuissa ehdottomasti hinta-laatusuhde kohtaa! :)

   Delete
 4. Onpas kiva kokonaisuus! Minusta vallan toimiva.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanainen ihanasta kommentistasi! <3 :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥