Sunday, April 14, 2013

Happiness is homemade

Täällä ollaan nautittu leppoisasta sunnuntaista! Aamupalan jälkeen suuntasin kirpputorille lisäämässä nimeni jonotuslistaan.  Ja siinä samalla päätin myös pyörähtää Askossa. Askossa kun on meneillään sisustuksenpäivät, ja kuten kuvista voi päätellä niin tyhjinkäsin en poistunut liikkeestä. Puuvillainen viltti kaikessa yksinkertaisuudessaan on kiikkunut tässä kevään aikana ostoslistalla jo tovin... Pieni sisustuselementti joka toi silmän räpäyksessä kaivattua raikkautta ja ryhdikkyttä olohuoneeseen. Myöskin mukanani lähti Happy- niminen hurrikaani, jota olen tainnutkin joka kerta ihastella kun olemme asioinneet Askossa. Mutta tällä kertaa tämäpä lähtikin mukaan kun edessäni keikkui tarjouskyltti ja miekkonen ei ollut matkassa mukana hämmentämässä ajatuksiani... ;)

2 comments:

  1. Ihania juttuja olet ostanut, erityisesti pidän tuosta hurrikaanista. En tiennytkään noista Askon sisustuspäivistä, pitäisiköhän itsekin käväistä vielä pikaiseen. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Seve! Ehdottomasti suosittelen kurkistamaan heidän tarjouksiinsa, sieltä kun olisi näiden lisäksi myös yhtä sun toista muutakin kotiuttanut. ;)

      Delete

Kiitos kommentistasi. ♥