Saturday, April 20, 2013

Hint of yellow


Viime kesänä tuli monen kaunokaisen yllä ihasteltua keltaista, niin asusteissa että yläosissa. Ja jopa rohkeammat pukeutujat vetivät jalkaansa keltaiset housutkin. Itse tykkään väreistä ja jostain syystä värikkäät bleiserit sytyttävät todenteolla. Ja yksi kevään must- have listalla roikkuneista hankinnoista on ollut juurikin keltainen bleiseri. Tässä kevään mittaan olen koittanut etsiä itselleni moista väri läiskää, mutta etsinnät eivät ole tuottaneet kuitenkaan vielä tulosta. Mutta uskon että kesän lähestyttyä tulen kyllä vielä omani löytämään. Mutta voi pojat, kyllä tuon keltaisen - valkoisen yhdistelmä on aika pettämätön. Tähän vielä pikkasen navyblueta rinnalle, niin awot! Täydellinen kokonaisuus on valmis puettavaksi ja eikun menoksi. :)

4 comments:

 1. Täälläkin himoillaan keväisiä värejä vaatekaappiin! :)

  ReplyDelete
 2. Hih, en ole siis ainut ketä kaipailee väriä vaatekaappiinsa näin pitkän talven jälkeen. Sinä olitkin ostanut ihania yläosia, toivottavasti näemme pian asukokonaisuuksia näiden värien ympäröimänä. :)

  ReplyDelete
 3. itsekin olen mennyt hurahtamaan keltaiseen väriin täysin! vinkkinä muuten, että zarassa näytti olevan melko täydellinen keltainen bleiseri ;) meinasinkin ostaa kyseisen ihanuuden itselleni, mutta päädyinkin samanväriseen paitaan. ihan toimiva väriläiskä sekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä, tarviikin piipahtaa Zarassa! :) Ihan totta muuten, keltainen toimii niin paitapuserossakin kuin bleiserissä. Tarviikin pohjustaa tätä vaihtoehtoa myös oman vaatekaapin osilta. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥