Thursday, April 4, 2013

Huomenta!

Päätin tulla vilauttamaan päivän asua ennen kun hyppään auton kyytiin ja suuntaan kohti työmaata. Aika peruskauralla mennään tänään, skinnyjeanssit kera valkoisen paitapuseron että puuvillaisen palmikkoneuleen parissa. Helppoa ja nopeaa pukeutumista!  Tänään  onkin luvassa hyvin hektinen päivä. Viime kuulta on lukuja käytävä läpi, suoritettava laskentoja ja laskettava henkilöstöntunteja. Suunniteltava alkavaa kuukautta että käydä läpi mallistojen muutokset. Töitä siis riittää joten ei muuta kuin hihat heilumaan. Joten pidemmittä puheitta, olet työssä tai et, oikein aurinkoista & reipasta torstaita! :)

6 comments:

 1. Punaisen, valkoisen ja farkun yhdistelmä näyttää tosi kivalta ja raikkaalta!:) Ihana asu! Mun on pakko saada jotain punaista vaatekaappiin asap!;)

  ReplyDelete
 2. Punainen on kyllä väriltään ajaton, vaikkakin ensimmäisenä mieleen kyllä tulee joulu, kun mietin kyseistä väriä. Mutta annas olla kun puet esim. punaista ja raitaa! Eipähän lumiukot enään siinä vaiheessa pyöri mielessä. ;)

  ReplyDelete
 3. Todella kaunis asu, vaikka vain "peruskauraa onkin" punainen, valkoinen ja sininen näyttävät mukavan raikkaalle ja oih, ihana tuo kaulakorusi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, ainahan sen kokonaisuuden ei tarvitse olla juuri tämän hetken kuumimpien trendien mukaan puettu. Ajattomuus kera raikkaiden värien puhuvat jo puolestaan. :)

   Kiitos Kirsi ihanasta kommentista ja oikein aurinkoista viikonloppua! :)

   Delete
 4. onpa kiva asu, en ollu tajunnukaan että punanen palmikkoneule vois olla noin ihana! :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos Essi! :) Minä myös alkuun vähän epäilin tätä väriä näin kevään kynnyksellä mutta kun rinnalle tuo raikkautta, niin epäilykset ovat menneen talven lumia. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥