Wednesday, April 3, 2013

Oikein aurinkoista keskiviikkoa!

Täällä nautitaan tänään vapaapäivästä ja heti aamusta päätinkin heittää lakanat pesukoneeseen ja siinä samalla tulikin myös tartuttua imurin varteen. Nyt kun koti on taas jonkunlaisessa ojennuksessa, otinkin hetimiten kameran kätösiini ja räpsisin muutaman kuvan luonnonvalon innoittamana. Harvemmin kun sitä tulee oltua kotosalla näin keskellä päivää! :)

Sohvasta ja kahvista puheenollen, kyllä nyt tekis mieli keittää päiväkahvit ja suuntaa kirjan että kahvikupposen kanssa sohvalle nauttimaan hetken hiljaisuudesta, mutta ei! Lenkkarit jalkaan ja jalka toisen eteen, ehkäpä lenkin jälkeen voisi nauttia sen kupposen... ;)

6 comments:

 1. Näistä pienistä vilahduksista päätellen, joita täällä blogissa välillä vilahtaa sanoisin, että kotinne on aivan u-p-e-a ja tunnelmallinen! No okei makusi tietäen, voisin ilman kuviakin päätellä sen olevan upea ;) Sävymaailma miellyttää kovasti minunkin silmää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 SInä ihanuus, ei tähän tarvitse muuta lisätä!

   Toivottavasti sielä jaksellaan hyvin, niin äiti että vauva <3 Toivottavasti nähtäis pian,vaikkapa torikaffen merkeissä! :)

   Delete
 2. Harmonisen kaunista!! Ihanat tyynynpäälliset molemmissa kuvissa! :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos Jenna! :) Itseasiassa olen pohdiskellut sohvalle uusia tyynynpäällisiä, ja mahdollisesti josko vaan löytäisin niin lisäisin myös valkoisen palmikkoneuleen vielä tyynyjen rinnalle tuomaan raikkautta! :)

  ReplyDelete
 4. Ihanan näköinen koti siellä vilahtelee taustalla! :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥