Friday, April 12, 2013

Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua!
Kiireinen työviikko on takanapäin ja edessä onkin vapaa viikonloppu. Yhdessä oloa koko perheen voimin, hyvää ruokaa että liikuntaa. Arjen pienistä hetkistä on tehty tämä tuleva viikonloppu meillä. <3 Eilen tuli istahdettua töiden jälkeen kampaajan tuoliin ja voi että kuinka tämä tekikään hyvää niin tukalle että mielelle. Kaikessa rauhassa sai lueskella lehtiä ja siinä samalla nautiskelin lattea kun kampaaja päivitti kuontalon ilmettä. Olin iltasella vasta kotosalla joten kotiin päästyä keskityinkin murusiin ja tästä syystä tänne bloginpuolelle en kerennyt tulemaan. Mutta palataanpa keskiviikkoiseen sneak peek- postaukseen.
Ja uusimpaan tulokkaaseen...


 Pochette Monogrammin ostin Second Hand:ina, laukkua ei ole kertaakaan käytetty. Aikaisempi omistaja ei ollut kokenut laukkua omakseen, joten tästä syystä hän halusikin että pochette pääsisi kotiin jossa laukulle nimenomaan löytyisi käyttöä. Mallailujen jälkeen sovimmekin kaupoista ja kyllä nyt hymyilyttää! Näppärän kokonainen arki laukku jota myöskin voi käyttää clutchina. Taidankin heti huomenissa koeajaa tämän uutukaisen... ;)

15 comments:

 1. Kaunis! Hyvä ostos sanon minä! Tonne mahtuu just ne tärkeimmät eli rahat, kännykkä ja avaimet (+huulikiilto, hih). :)
  Rentoa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä, täydellinen pikkulaukku vapaa-ajalle! :)

   Huomiseen muru! <3

   Delete
 2. Loistava ostos! Mulla usein pitkän hihnan kanssa arkikäytössä ja sitten clutchina ilman hihnaa tai lyhyen hihnan kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, mä myös uskon että tätä laukkua tullaan näkemään nimenomaan arkikäytössä paljon. Ja ehdottomasti haluan myös pidemmän hihnan hankkia tälle uutukaiselle, laukun monikäyttöisyys nimenomaan vakuutti minut omia tarpeitani ajatellen! :)

   Delete
 3. Apua, olen kuolannut tuota vaikka kuinka kauan! Jospa kesällä... Toivottavasti tuota näkyy pian asukuvissa, niin pääsen ihastelemaan ;) Onnea uudesta laukusta, loistava löytö :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä oli kyllä hyvä second hand- löytö, en voisi olla tyytyväisempi varsinkin näin kevään kynnyksellä saati sitten kesällä! Aivan varmasti tätä laukkua tullaan näkemään monet kerrat asukuvien yhteydessä. ;) Toivottotavasti sinäkin saisit hänet pian omaksesi, näppärä kuin mikä pieneksi laukuksi. :)

   Delete
 4. Love it! Itseltänikin tämä kyseinen pochette löytyy ;) Ja olen kyllä ollut niiin äärettömän tyytyväinen! Kiva pikkulaukku iltamenoihin, mutta yllättävän iso arkenakin käytettäväksi.
  Ja hei, mikä mahtava tapa aloittaa viikonloppu; kampaajalla käynti! Okein rentouttavaa ja mukavaa viikonlopun jatkoa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin mä muistelin myös että sulta löytyy tämä pochette myös! Oliko sulla pidempi hihna? Meidän pitää mennä ulkoiluttamaan näitä kaveruksia tässä piakkoin vaikka torikaffelle... ;)

   Oikein rentoisaa sunnuntaita teidän koko perheelle! <3

   Delete
  2. Ei ole pidempää hihnaa, tosin harkinnassa sellainen on :) Oma pochetteni on jo.. hmm yli viisi vuotta vanha(?) joten nahkaosat ovat jo patinoituneet..
   Nytkun säät tästä lämpenevät ja nehän lämpenevät niin ehdottomasti suunnataan torikaffelle!! :)

   Delete
 5. Oikein kaunis! <3

  Rentouttavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sitähän se on, täydellinen laukku arkeen että juhlaan! <3

   Oikein ihanaa sunnuntaita kaunokainen! :)

   Delete
 6. ooh miten suloinen clutch! itsekin ottaisin tuollaise kyllä ilomielin :))

  http://mariannasdaily.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥