Saturday, April 6, 2013

TRESemmen kuivashamppoo

Kuivashamppoon etsinnät ovat nyt loppuneet! Ja tästä en voi kuin kiittää ihanaista Cherryä. ♥  Kokonainen purnukka on nyt käytetty loppuun ja ehdottomasti aijon suosia tämän shamppoon ostoa jatkossakin, yhteinen sävel nimittäin löytyi tämän purnukan että tukkani välillä! :)
TRESemmen kuivashamppoo imi todella hyvin rasvan itseensä. Tyvi jäi raikkaaksi käsittelyn jälkeen ja muutenkin kokonaisuus oli kevyeempi ja luonnollisempi. Kunnes taas Klippotekin kanssa tukka jää todella mataksi ja pikkasen jopa sotkuisen oloiseksi. Ja mites sen tuoksun laita!?  No tätä tuoksua ei tarvinnut edes  juosta pakoon, vaan tuoksu oli mieto ja aine tuli hyvin tasaisesti purnukasta ulos. Joten ehdottomasti voin suositella kyseistä tuotettaa! Itselleni tämä oli ainakin erittäin iloinen yllätys. :)

10 comments:

 1. Hei, kiitos vinkistä! Kuivashampoo onkin juuri hakusessa :) Olin tosi pettynyt Sephoran kuivashampooseen. Toivottavasti tätä vaan löytyy täältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvät vinkit on laitettava jakoon, joten oleppas hyvä! :) Toivottavasti saat vaan käsiisi tämän purnukan! :)

   Delete
 2. Se klippoteketin tekee kyllä vähän mähläiseksi, mutta se taitaa johtua siitä "muotoilu" ominaisuudesta, jonka tuo samassa putelissa.
  Taidankin testata tuota seuraavaksi! =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin mene ja tiedä!? Mutta kokeilehan tätä ja kerrohan sitten omat mieltymyksesi! :)

   Delete
 3. Totta! Toi on munkin kuivashampooiden suosikki! Se oikeesti puhdistaa hiukset ja tuoksuu raikkaalle. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt vaan pitäis saada nopeasti käytettyä 2kpl Klippoteketin shamppoota ennen kun alan ostaan uutta tilalle. ;D

   Delete
 4. Jättääkö toi hiusten tyven helposti harmaaksi, vai saako kaiken puuterin harjattua hyvin pois? Mulla on tää kyseinen ongelma ollut tähän mennessä kaikkien testissä olleiden kuivashampoiden kanssa..:(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämän kanssa en moistaa ongelmaa tavannut! Suihkutuksen jälkeen annat vaikuttaa hetken aikaa ja tämän jälkeen vasta kammataan ja wola! :) Joten suosittelen! :)

   Delete
 5. toi on kyllä aivan huipputuoksuinen kuivashampoo ja yllättävän tehokas noin edulliseksi merkiksi! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä muuta sano! Todellinen yllättäjä hän oli. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥