Tuesday, May 21, 2013

I have a dream...


 Ja tämäpä unelma toteutuu heinäkuussa! Nimittäin tämä tyttö lähtee Ranskaan!!! :)) Aaw, olen aina halunnut matkustaa Pariisiin. Ja mikä parasta, pääsen toteuttamaan unelmani sydänystäväni seurassa. Olemme molemmat unelmoineet Pariisista useamman vuoden ajan ja nyt päätimme vihdoin ja viimein ottaa härkää sarvista kiinne ja toteuttaa haaveemme, yhdessä. <3 Olemme molemmat ahkeroineet koko kevään työrintamalla, joten kyllä me tytöt ollaan ansaittu pientä hemmottelua... ;) Ja voi vitsit kuinka innoissani olenkaan! Heinäkuuhun on toki reilusti vielä aikaa, joten kerkeämme ystäväiseni kanssa kaikessa rauhassa suunnitteleemaan tulevaa matkaamme. :)

Kaikki matkavinkit, kokemukset jne. ovat oikein tervetulleita!
 

kuvat: täältä

6 comments:

 1. Itse lähden Pariisiin kesäkuussa, enkä malta odottaa!

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oooi, pääsen sitten lukemaan sinun matkakokemuksista, nämä meinaan ovat aina hyvinkin tervetulleita! <3 :)

   Delete
 2. Koskaan en ole käynyt Ranskassa mutta kovasti haluaisin sinne matkustaa. Aina tullut lennettyä merta edemmäs mutta josko tässä parin vuoden sisään Ranskakin tulisi koettua :) Loman suunnittelu on ihanaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinä sen sanoit, loman suunnittelua on ihanaa! Meilläkin on edessä vielä hotellien katsaus jne. Kyllä se matkustaminen on vaan yksi elämän mausteista. :))

   Delete
 3. Lucky girl!! Taitaa äipältä päästä itku, kun ekaa kertaa jää pikkuinen rinsessa kotiin. ;) <3

  ReplyDelete
 4. Vaikeaa tulee kyllä olemaan,tyttö ei ole yhtään innoissaan koko matkasta... Ehkä mä vaan varaan lennot koko perheelle. <3:D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥