Friday, May 17, 2013

Keep running
 
Alkuviikosta mainitsinkin että olen päättänyt kokeilla miten aamutreenaus sopii minulle. Takana on nyt viisi arkiaamua, kello on soinnut 5.15 joka aamu. Ja olo on ollut todella virkeä, päivän mittaan ei ole väsymyksestä ollut lainkaan tietoa. Ennen olen töissä juonut vaihtelevasti päivän mittaan 2-3kuppia kahvia. Mutta tällä viikolla olen yhden kupillisen juonut lounaan jälkeen. Vedenjuontia olen lisännyt taas entisestään ja olen koittanut syödä 2-3h välein. Tarkoitus olisi että la-su pitäisin lepopäivinä juoksemisen suhteen. Mutta katotaan miten tämä tästä muodostuu! Tällä hetkellä olo on mitä mahtavin ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa on tullut oikein odotettua aikaista aamuherätystä ja sitä tunnetta kun ensimmäiset askeleet on otettu! Vielä kun viitsisi venytellä kauemmin kuin sen 5min niin sit voisi taputtaa itseänsä olkapäähän... ;)

6 comments:

 1. Hey girl, thats how u do it! ;) ja kivat jumppavaatteethan on puolet ilosta! Sunnuntaina sitten vallataan tenniskenttä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvät jumppavaatteet tuovat kyllä iloa liikkumiseen,varsinkin värien kera! Kävin muuten ostamassa ne Cubuksen juoksuhousut ja ovat olleet oikein passelit. Nyt vielä pitäis hankkia kesää kohden muutamat värilliset paidat, ja mielusti dryfitin ominaisuuksilla. :))

   Delete
 2. Kuulostaa hyvältä :) Itsellenkin sopii aamutreenaaminen, mutta en ihan noin aikaisin sentään kykene treenaamaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, no itselläni ei ole oikein muutama mahdollisuutta aamutreenauksen suhteen. Puolisoni lähtee arkiaamuina töihin 6.30 joten tästä syystä sitten herätys kukonlaulun aikaan. :D

   Rentoisaa sunnutaita ihana SatuMaria! :))

   Delete
 3. Aamulenkkeily kuulostaa hyvältä! Olisi ihanaa, kun päivän liikunnat olisi suoritettu jo ennen työpäivää :) Työpäivän jälkeen kun on monesti nälkäinen ja väsynyt fiilis, ja lenkkeily jää vasta iltaan tai pahimmillaan kokonaan pois :/ Täytyy yrittää ottaa mallia sinusta! :)

  Mukavaa sunnuntaita!

  ReplyDelete
 4. Niin, ja nyt kun mennään kesää kohden tuhatta ja sataa. Niin lämpöasteiden kohotessa ei juoksu ainakaan omaan korvaani kuullosta kivalta. Aamuisin kun todella viileää niin tämä ainakin saa lisäpuhtia juoksuun ja jaksamiseen. Suosittelen kokeilemaan ainakin aamutreenausta, sinäkin kun tykkäät juosta. :))

  Oikein reipasta alkavaa viikkoa Jenna! <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥