Wednesday, May 29, 2013

Päivän asua

Tosin eipä nämä vaatteet kauaan pysyneet yllä! Nimittäin töistä lähtiessä mittari näytti +25 joten kiireen vilkkaan kotia ja vaatteiden vaihtoon. Vaatetta oli ehkä pikkasen liikaa yllä, mutta aikaisiin aamuihin sitten taas kyseisellä combolla pärjää mainiosti. Pakkaa siis varavaatteet mukaasi...

Noh, ehkäpä viimeistään parin viikon sisällä uskaltautuu jo aamuisinkin lähteä shortseissa ulos.  Tosin sitä ennen on löydettävä ne punaiset paholaiset ja saatava myös pikkasen väriä kinttuihin!

4 comments:

 1. aivan ihana asu! varsinkin nuo balleriinat♥ munkin on kyllä pakko saada nuo tory burchin ihanuudet, vaikka niitä tosi monella bloggaajalla näkyykin :)
  -Marianna/Marianna's Daily

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Marianna ihanasta kommentistasi :) Kyllä nuo Toryt löytyvät kyllä monen kokoelmasta, mutta en ihmettele syytä. Sen verran hyvät ne ovat kyllä jalassa,joten suosittelen! :)

   Delete
 2. Kylläpäs sitä ollaan taas oltu niin tyylikkäänä! :)

  Täälläkin on lämmintä, mutta tuulee hurjasti ja on koko ajan pilviä! Ainakin juuri omina vapaapäivinäni.. Pirulaiset. =D

  ReplyDelete
 3. Mulle käy myös aina samoin,sit just ku mulla vapaata niin auringon otolle voi sanoa vaan heipat. :D No toivotaan vkl vettä,josko tämä käänteis psygologia vaikka toimis tällä kertaa.... ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥