Thursday, May 23, 2013

 Snapshots

Viime kerrasta onkin jo vierähtänyt tovi jos toinen, joten kurkistetaanpa lumian viimeisinpiin otoksiin....


1. Aamutreeni & auringon nousu. 2. Suussa sulava aamupala, banaaniletut kera marjojen.
3. Nudet balleriinat jotka rakas ystäväni tuunasi. ♥  4. Murusten kanssa ilta-auringon ihastelua!


5. Ystävien hurjastelua! 6. Keltaista kerrakseen, lauantaisen asua.
7.Arjen pieniä hetkiä.  8. Aamukahvi ja riippukeinu!

5 comments:

 1. Instagram kuvat ovat kauniita. Itsekin haluaisin liittyä tuohon joukkoon, mutta täytyisi vaihtaa puhelinta, että onnistuisi kyseinen sovellus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin aina kun itse kamera ei kulje matkassa mukana, kuin taas puhelin. Laatu ei tietenkään ole mitä parhainta, mutta puhelimella on kyllä todella helppo napsia kuvia sieltä sun täältä ja pienillä nikseillä puhelin kuvistakin saa ihan siedettäviä. ;)

   Ihanaa alkavaa viikonloppua SatuMaria. :))

   Delete
 2. Aina niin ihanaa on ihastella näitä sun kuvia, oot kyllä hyvä kuvaamaan :) ja ainiin terveisiä koko perheelle Malagasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos murunen <3 En malta odottaa että pääsen kuvaamaan Pariisia ja sinua kaikessa kauneudessaan, jeee! Sä sit otit pikalähdön, mä fb:ssä jo kävin peukuttamassa tilapäivitystä. Ihanaa, nautithan ja pakkaathan auringon mukaasi kun tulet takas kotia!? Millaset säät muuten Espanjassa on tällä hetkellä? PUS!

   Delete
 3. Keski-Espanjassa oli ihan ok kelit, mutta täällä etelässä on nytkin +30 astetta vaikka kello on jo yli kahdeksan :) Tullaankin jo huomenna eli lauantaina takasin, mut hyvin on väri tarttunu ;) Ensviikolla taitaa sielläkin sitten jo paistaa aurinko, ihanaa! Ollaan kuulolla jos mentäis kaffelle joku päivä :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥