Thursday, May 16, 2013

Summer Must Have

 Parin viimeisen vuoden aikana on etsinnän alla ollut yksivärinen maximekko, maximekko joka kaikella yksinkertaisuudellaan puhuttelisi. Mekon jonka voisi mahdollisesti pukea farkkutakin että bleiserin kanssa. Kaapistani löytyy tällä hetkellä yksi maximekko ja väriltänsä tämä on sähkönsininen. Kyseinen mekko on kuitenkin juhlavampaa sorttia joten tämän rinnalle ehdottomasti olen kaivannut pikkasen "arkisempaa" mekkoa. Mekon jonka voisin pukea niin töihin että rennompiin illanistujaisiin. Ja kevään aikana onni potkaisi takamukseen ja bongasin Vero Modasta todella simppelin maxin. Hyvinkin yksinkertainen olemus kaikessa ihanuudessa viehätti silmääni hetimiten, ja plussa- pisteitä ropisi seilorhenkisestä punoksesta. Ja lisättäköön vielä että pituuskin oli aivan passeli. En ole malttanut olla fiilistelemättä löytöäni, mekkoa on muutaman otteseen mallailtu peilin edessä muutamien asukokonaisuuksien kera. Nyt vielä kun se kesä puhkeaisi kukkaan ja iho saisi rusketusta pintaan niin voi pojat!
 


 


Illanistujaisiin kokonaisuuden ilmettä voisi vaikkapa päivittää ihan valkoisella bleiserillä sekä Toryt vaihdatuttaa korkkareihin. Toteutusta siis odotellessa...
Nyt nokka kohti työmaata, joten auringoista torstaita! :)
 

7 comments:

 1. Oih, oikein tyylikkään maximekon olet onnistunut löytämään! :) Tuollainen olisi kieltämättä ihana pukea päälle lämpimänä kesäiltana rentoon illanviettoon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jenna! :)) Tämä maxi oli kyllä oikea löytö! Tässä mekossa on kyllä ehdottomasti suunnitteluprosenssin aikana mietitty ajattomuutta sekä arki että juhlapukeutumista. Näitä oli myös valkoisena saatavilla. :))

   Delete
 2. Tuo on upea!! Sopivan arkinen, mutta silti niin siisti, että menisi juhlissakin.

  Mäkin olen ihan hullaantunut maxeihin. Vihdoin löysin kaupasta sellaisia rentoja arkisia maxeja, joita olen kaipaillutkin! Ostin heti 2 ja tänään tilasin pari lisää. =D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maxit ovat kyllä helppoja, ei kiristä eikä purista. Eikä tarvitse murehtia josko massu hiukan pömpöttää lounaan jälkeen, maxit ovat kyllä yksi parhaimpia keksintöjä. ;)

   Mä itseasiassa ihastelin niitä samaisia maxeja VeroModassa, joista sinä murunen olit kotiuttanet peräti neljä kappaletta. :D Onko millanen pituus niissä mekoissa?

   Delete
 3. Minä testailin yksi päivä valkoista versiota tästä maxista..Jäi kaupan hyllylle, musta olisi nimittäin ollut kivempi muttei harmikseni oikeaa kokoa ollut enää jäljellä :/ Tiedänpä nyt ainakin ketä yhden niistä on vienyt ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! :D Mä kyllä uskon että monet ketjut tarjoavat vaikka minkälaisia maxeja tänä kesänä, joten uskon että sinäkin tulet löytämään omasi. Maximekko että masu, aaw <3

   Delete
 4. Pitääpä käydä kurkkaamassa josko olisi vielä isoja kokoja jäljellä

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥