Thursday, May 2, 2013

Torstaisen kuulumisia

Täällä ollaan herätty aamulla jo kukonlaulun aikaan. Aamupalan jälkeen auton nokka kohtia pääkaupunkiseutua ja päivä kuluikin tulevien mallistojen parissa. Töiden jälkeen lähdimme murusten kanssa lenkille ja nyt odotellaankin että saunan asteet kohoavat ja pääsemme saunomaan viellä ennen iltapalaa. Myös tänään on tullut todella hyvin sekoiltua päivistä, en voi käsittää että huomenna on jo perjantai. Mihin tämä viikko on oikein kadonnut!?


Sellanen päivä siis tänään täällä ja nyt sinne saunaan. Huomiseen! :)

2 comments:

  1. Onpas kiva pusero jakun alla. Olen jostani syystä huomannut hinkuvan itselleni sopivaa t-paitaa teksitllä kesäksi, vielä ei ole tllut sopivaa vastaa. Tuo sulla oleva paita on ihana, mutta tuntuu, että jokaisella tuttavapiirissä on samanlainen. Vähän erilaisen tahtoisin ;)

    ReplyDelete
  2. Niin tämä Lindexin t-paita on kyllä ollut hirmu suosittu, tosin en yhtään ihmettele miksi näin. Mutta tämän lisäksi minäkin olen koittanut liikenteessä pitää silmät auki josko vastaan tulisi harmaa t-paita ja vielä kivalla tekstillä. Mutta tähän asti ei ole täälläkään päässä tuottanut tulosta. Tämä Lindexin paita kun on hirmuisen pitkää mallia ja kovasti kaipailisin lyhyempää versiota. Joten jos sinua onnistaa niin tulethan vinkkaamaan löydöstäsi!? :))

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥