Tuesday, June 25, 2013

Loaferit Benettonilta

Alennusmyynnit eivät tiedä koskaan hyvään, ei koskaan! Tänään nimittäin lounastauollani tulikin piipahdettua nopsaan Benettonilla. Ja voi pojat, onneksi pystyin hillitsemään itseni. Muuten mukaani olisi lähtenyt yhtäsun toista... ;) Varsinkin Benettonin kauluspaidat ovat yksi heikkouteni! 100% puuvillaa ja istuvuus on aina just eikä melkein. Hih, nyt henkarissa roikku myös yksi kauluspusero taas lisää! Mutta itseasiaan kuten otsikko kertookin, mukaani lähti myös Loaferit! Olin näitä jo ihastellut muutama viikko sitten, enkä silloin uskaltanut sovittaa näitä jalkaani. Tiesin kuinka muuten olisi käynyt. Ja onneksi maltoin silloin mieleni! Nimittäin alennusmyyntien alettua näihin kaunokaisiin oli lätkästy -50% tarra. Yep, en ollut uskoa silmiäni alkuun, ja mikä parasta kädessäni oli juuri minun kokoinen kenkä. Eipä näille suloisille töppösille jäänyt siis juurikaan hintaa!


 Mitäs mieltä sielä ollaan Loafereista?  Täällä ainakin ollaan fiiliksissä tämän päivän löydöstä ja huominen asukokonaisuuskin on päätetty, ja nämähän töppöset pääsevät heti huomenna jalkaan. ;)

4 comments:

 1. Voi miten kauniit, ja kävipä hyvä tuuri!!:) loaferit löytyy hankintalistalta täälläkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä muuta sano! Onneksi maltoin tosiaan ekalla kerralla mieleni... :D Alunperin mielessäni oli mustat hyvinkin simppelit loaferit, mutta nämä nähtyäni olinkin jo aivan eri mieltä... ;)

   Aurinkoista päivää kaunokainen! :))

   Delete
 2. Onpa ne suloiset! Ja näyttävät mukaviltakin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukavat ne ovat ennen kaikkea, ainakin tällä hetkellä! ;) Katsotaan mitä jalat meinaa illalla...hih!

   Oikein aurinkoista keskiviikkoa Emmi! :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥