Thursday, June 6, 2013

Väriä lenkkipolulle

Muutama viikko sitten kirjoittelinkin täällä kuinka olen päättänyt kokeilla miten aamutreenaus sopii minulle. Ja yksi syy tähän oli myös kesä. Juokseminen helteessä kun ei kuullosta omaan korvaani laisinkaan innostavalta. Lenkille lähtö aamuisin on yksi päivän rutiineistani nykyään, ja  jota ilman en voisi kuvitellakkaan enään starttaavani päivää. Nyt kun kesähelteet ovat vihdoin ja viimeinkin täällä ja aamuisin lämpöä riittää, niin päätinkin kotiuttaa Hm:ltä urheilushortsit neonvärissä ja kun shortseissa ei ollut taskuja, ja lenkille en taas lähden ilman musiikkia niin mukaan lähti myös vyölaukku. Täydellinen parivaljakko lenkkipoluille! :)


6 comments:

 1. Kotiutin juuri toissapäivänä nuo samaiset shortsit mustana :) Taidanpa kyllä hakea vielä toisessakin värissä, sillä niin mukavat ne ovat! Niissä on kiva lenkkeillä, mutta menevät hyvin myös kotiasuna (nytkin ne päällä) :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe! Arvaa kuka myös mennä viipotti eilen ihan pihalla näissä shortseissa!? ;) Mukavat, on juuri oikea sana kuvailemaan näitä pökiä. :D

   Delete
 2. Replies
  1. Ja älyttömän mukavat päällä!!! :D

   Delete
 3. H&M:llä on kyllä tosi kivoja urheiluvaatteita. Mä taas olen innostunut juoksusta nyt kesällä, vaikka aika hikistä hommaa se on ollut näillä helteillä.

  ReplyDelete
 4. Juoksemissa on kyllä ihan omat fiiliksensä, joten tämä jos mikä saa jatkamaan askeleiden ottoa lenkillä. Ja juu hikistä se on, siksi itse heräänkin jo aamusta todella aikaisin lenkille. Kuumuus kun ei pääse yllättämään viileinä aamuina. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥