Friday, July 26, 2013

Bukleejakut

Bleiserit ovat ehdottomasti yksi vaatekaappini peruspilareista. Bleiserin kun voi pukea ylle tilanteesta riippumatta. Ja erityisesti hyvinkin klassinen malli on omaan mieleeni. Ja melkeenpä kaikki bleiserini ovat myöskin väriltänsä hyvin neutraaleja, musta / valkoinen / navy / beige. Mutta kyllä väriäkin löytyy. Välillä kun on kiva maustaa hyvinkin simppeliä asukokonaisuutta värillä, mutta samanaikaisesti kaipaa kuitenkin tuttua & turvallista kokonaisuutta. Näinä päivinä tulee siis suosittua värikästä bleiseriä.

Hiljattain päälläni näkyi Kappahalin musta bukleejakku, asun voit kurkistaa täältä. Jakku on 100% puuvillaa. Ja tämän kevyt  olemus teki vaikutuksen alta yksikön. Pehmeän materiaalinsa vuoksi nämä jakut voi huoletta pukea ylle keskellä talvella ihan talvitakin alle, ei kiristä eikä purista. Ryhdikkyyttä jakkuun tuo terävät leikkaukset, sekä viimeistelyt hoitaa kultaiset napit. Harakka mikä harakka... ;) Mielessäni on jo monenmonta asuyhdistelmää,  ja nyt kaipaankin vaatekaappiini syksyksi oikein tummia skinny-mallisia pökiä. 

Mites sielä, iskeekö bukleejakut? Oikein ihanaa alkavaa viikoloppua! :)

4 comments:

 1. Iskee todella!! Pitkään harmittelin, että jäin nuolemaan näppejäni erään zaran bukleejakun kohdalla.. Onneksi tilanteen pelasti tuo kappahlin valkoinen jakku :) olisi pitänyt ehkä ostaa tuo mustakin kun tarkemmin asiaa nyt ajattelee :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo! Kappahl kyllä yllätti näiden jakkujen suhteen! Ja mikä parasta, omani ostin hyvän alennuksen kera vielä. ;D Zarasta puheenollen, mielenkiinnolla odotan heidän syyspukeutumista. Tiedätkö yhtään millainen syksy heillä luvassa? :))

   Delete
 2. Samat jakut löytyy täältäkin, ihan täydelliset, valkoista en vaan ole osannut vielä kertaakaan käyttää. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä muuta sano! Ns. oikeita löytöjä Kappahlista.. En nimittäin tiedä koska olisin viimeksi ostanut heiltä mitään. :) Itse olen kaavaillut skinny-mallisia pökiä sekä ihan yksinkertaista t-paitaa valkoisen jakun ympärille. Miltä tämä kuullostaa? :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥