Tuesday, July 16, 2013

New golden bracelet


Viime lauantaina Annan blogia lukiessa tämä harakka iski oitis silmänsä Annan uuteen kultaiseen rannerenkaaseen! Aivan ihana! Anna mainitsi myös että kyseistä korua oli saatavilla kahdessa eri koossa, xs/s & m/l. No eilen lounasaikaan oli aivan pakko, siis aivan pakko piipahtaa Hm:ssä. ;) Ja tässä lopputulos! Kaksi xs/s korua roikkui enään telineessä, nopea sovitus ja kassan kautta ulos. Olen aivan myyty tälle kaunottarelle! Ja mikä parasta, kokokin on just passeli. Eikä muuten tarvitse murehtia mahdollista tippumista, koko on kuin valettu pienelle ranteelle. :)

14 comments:

 1. Replies
  1. No eikös!? Käy ihmeessä Hm:ssä kurkimassa josko sinä löytäisit myös omasi. :))

   Delete
 2. Näyttääpäs se todella kivalta!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On tää aika kiva koru! Helposti yhdistettävissä muiden korujen kanssa, ja menee arjessä että miksipä ei myös juhliinkin. :)

   Delete
 3. Onpas se kaunis, joskin jos on pienen ranteen koru, niin itsellä jää haaveeksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mutta käyhän ihmeessä sovittelemassa sitä m&l- kokoista jos suinkin vaan mahdollista!? Aivan varmasti tulet ihastumaan tähän yksilöön, ja sopisi kuin nenä päähän sinun klassiseen tyyliisi. <3

   Delete
 4. Voi miten kiva blogi täältä löytyikin! Jään ehdottomasti seurailemaan :) Ja apua miten ihana koru. Täytyy minunkin kipaista kurkkaamassa, josko sopisi omaan ranteeseeni!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti käy! Aivan varmasti istuu myös sinun ranteeseen. :) Ja kiitos ihanista sanoistasi, ja ennen kaikkea tervetuloa Pauliina <3 :)

   Delete
 5. Voi kivaa, että sait omasi! Oli muuten niin mahtavaa, että tällaisessa rannerenkaassa oli kokovaihtikset, niin me pikkuranteetkin saimme sopivat korut ranteisiimme :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! Ja kiitos kuuluu kokonaan sinulle <3 Näitä ei meinaan enään ollut kuin kaksi kappaletta, joten kyllä olisi harmittanut vietävästi jos olisin jäänyt nuolemaan jälleen näppejäni. :D

   Delete
 6. you have a great blog ^ ^
  you want to follow each other?
  follow me and let me know with a comment
  and follow you too :))


  kisses
  http://lemonchicbeautyfashion.blogspot.it/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks & definitely I will visit your blog. :)

   Delete
 7. Oi aivan ihana! Blogissani olisi muuten sinulle haaste. :)

  ReplyDelete
 8. Voi kiitos kaunis! Käynkin heti kurkkaamassa <3 :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥