Tuesday, July 30, 2013

Outfit

Aamulla ei tarvinnut kauan jaaritella vaatekaapin edessä, tiesin nimittäin hetimiten mitä pukea ylle kun avasin ikkunanverhot. Ylle päätyi tänään ensimmäistä kertaa Benettonin palmikkoneule. 100% puuvillaneuleella ei tullut kuuma, vaikkakin ilma oli jokseenkin painostava. Valkoisen neuleen kaveriksi yhdistin Espritin tummansiniset farkut.  
Kyseisissä farkuissa on itseasiassa bottom up- takapuoli. ;)
Ja asusteissa tuli suosittua tuttua & turvallista konjakki / kulta linjausta. :) 

 Ja säästä puheenollen, taitaapi pitkät housut olla tämän viikon juttu pukeutumisen saralla! Ovat nimittäin povanneet perjantaille asti vettä!? Ei kiva. Niin syksyinen ilma kun vaan voi olla. Onneksi kuitenkin viikonlopulle ovat luvanneet  vuorostaan +30asteen helleaaltoa, ja hyvä näin. Täällä kun ei ainakaan olla valmiita vielä syyspukeutumiseen, iiks!

11 comments:

 1. Todella kaunis tuo Benettonin palmikkoneule! Oi että! :) Rakastan neuleita, joten vähän hyvää siinä tulevassa syksyssäkin on ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No onhan syksyssä omat puolensakin, erityisesti pukeutumisen saralla. Mutta sitä kylmyyttä en kaipaa... ;)

   Delete
 2. Hitsit, melkein jo innostuin tämän kuvan elementtejä ( valkoinen neule, klassiset farkut sekä kultaiset ja konjakkiset yksityiskohdat ) katsoessani syyspukeutumisesta! Mutta onneksi vain hetkellisesti, sillä toivon todella kesän jatkuvan pitkään ja syksyn olevan lämmin..omalta osaltani kun en ole haluamallani tavalla päässyt kesäpukeutumisestakaan vielä nauttimaan ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö ne juuri povailleet syksystä lämmintä!? Joten uskoisin kovasti että myöskin sinä pääset nauttimaan vielä kesäpukeutumisesta kun prinssi on täällä. :))

   Delete
 3. Ihana laukku!<3

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  ReplyDelete
 4. Ihana kokonaisuus kertakaikkiaan :) Toivottavasti nähdään pian <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tosin kuvanlaadusta en tykkää, luonnonvalo ei ole parhaimmillaan kuvissa... :/

   Delete
 5. Voi miten upea tuo neule!!:)<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunis! :) Benettonin neuletarjonta on hyvinkin ajatonta, joten suosittelen kurkistamaan heidän valikoimaansa joskin on vaan tarve neuleille. :))

   Delete
 6. onko toi neule ollu hyvä ostos? tai onko kestänyt hyvin käytössä? :) kipailisin nimittäin just tollasta 100% puuvillaneuletta!
  ps. sait uuden lukijan ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥