Sunday, July 28, 2013

Pariisiostoksia

Ostosaldo ei ole mitenkään päätä huimaava tällä kertaa, mutta sitäkin mieluisa. :) Ja eikös se niin mennyt että laatu korvaa määrän!? Vaateosastoa tuli nimittäin täydennettyä Capin neuletakilla. Olin oikeasti hakemassa täydennystä tytön vaatekaappiin, mutta kuinkas sitten kävikään!? No molemmat saivat jotain.... ;) Nimittäin puuvillainen neuletakki ihastutti kaikessa yksinkertaisuudessaan, ryhdikäs ja lämmin olemus kiinni heti katseeni. Ja viimeistään sovitusvaiheessa se olikin sitten tervemenoa ja hyvä näin! Minulta ei entuudestaan löydykkään vastaavalaista neuletta vaatekaappien kätköistä, joten tämä ostos ehdottomasti kannatti. ;)


Ja niin sai myös laukkukokoelma jatketta...


Nimittäin astuessani Massimo Duttin liikkeeseen kiinnitin heti katseeni tähän nahkaiseen yksilöön! Täydellinen arkilaukku ja mikä parasta, laukku on oikea tilaihme. Sisään mahtuu yhtä sun toista, mm. kalenteri / meikkipussi sekä kamera kulkeutuu vaivatta tämän laukun sisällä. Voin myöhemmin koittaa toteuttaa vielä oman postauksensa laukun sisällöstä! 
Ja lupaan palailla pian asukuvien muodossa tämä uutukainen käsivarsillani... ;)

Mitäs sielä tykätään ostoksistani? :)

12 comments:

 1. Näyttää molemmat ostokset tosi kivoilta, varsinkin tuo laukku!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Lupaan palailla pian asukuvien muodossa ja tottakai laukku olalla samanaikaisesti... ;)

   Reipasta alkavaa viikkoa! :))

   Delete
 2. Ihania ostoksia! Massimolta kyllä yleensä löytää aina jotain kivaa, noita nahkalaukkuja olen myös kuolaillut :)

  ReplyDelete
 3. No älä muuta sano! Massimo ei koskaan kyllä petä tarjonnallaan, sieltä olisi kyllä mielusti kotiuttanut yhtäsuntoista. ;)

  Ihanaa alkavaa viikkoa. :))

  ReplyDelete
 4. Olin juuri tulossa sanomaan samaa, että Massimo Dutti ei petä koskaan! En ole vielä koskaan lähtenyt sieltä tyhjin käsin.. Yleensä joutuu aina tekeen jotain karsintaa, että budjetti pysyy jossakin rajoissa :D

  Ihania löytöjä olet kyllä tehnyt! Olisi kiva nähdä kuvaa laukusta käytössä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sielunsisko siis sielä ruudun toisella puolella... :D Lupaan palailla pian asukuvien muodossa uutukainen käsivarsillani. ;)

   Delete
 5. Voi miten ihania ostoksia. Laukku erityisesti on aivan upea! Minullakin löytyisi ehdottomasti tarvetta vastaavanlaiselle. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Stiina! :) Suosittelen kurkistamaan Massioman valikoimaa, heiltä nimittäin löytyy laukkujen suhteen todella ajattomia malleja ja ehdottomasti hinta-laatusuhde kohtaa. :))

   Delete
 6. Kivoja löytöjä olet tehnyt! Suloinen tuo laukku:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Zandra! :) Laukku oli kyllä oikein mieluisa löytö, tosin tämän lisäksi olisin mielusti kotiuttanut pari muutakin juttua kotiin. ;D

   Delete
 7. Ihania ostoksia! Ja vau tuo laukku on ihan mielettömän ihana! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Massimo Dutti ei kyllä koskaan petä valikoimallaan, ajattomuus ja laatu puhuttelevat heidän valikoimassaan. Taisi tämän laukun kohdalla olla siis rakkautta ensi silmäyksellä... :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥