Monday, July 29, 2013

Puuteripaperit

Mainitsinkin ennen Pariisin lähtöä että kotiutin meikkipussiin uuden tulokkaan, The Body Shopin puuteripaperit. Paljon olen niistä kuullut että lukenut, mutta omia kokemuksia ei aikaisemmin ollut. Nyt kuitenkin nassu kiittää ja kuittaa! Nimittäin en tiedä mitään inhoittavampaa tunnetta kuin lisätä helteessä naamaan lisää meikkiä meikin päälle, kiiltävä naamakaan kun ei ole mitään kaunista katsottavaa. Joten tässä kohtaa puuteripaperit pelastaa! Puuteripapereilla saa kiillon katoamaan naamalta, meikki pysyy kevyeenä sekä huoliteltun näköisenä. Tunkkainen olemus on mennen talven lumia ja luonnollinen lopputulos taattu. The Body Shopin puuteripapereilla oli hintaa 8€ ja vihkonen sisältää 65 lappua. Ei siis paha hinta, miettien nassun hyvinvointia näin kesällä. :)Onko puuterilaput sinulle tuttuja vai suositko ihan tavallista puuteria?

8 comments:

 1. Parhaimmat ikinä ovat olleet Cliniquen blotting paperit, jotka sitten ne löydettyäni ne lopetettiin. Kiilto katoaa silmissä ja samalla vielä huokosestkin pienenevät. Täydelliset ovat vielä näiden rinnalla hakusessa, mutta juhlakäytössä nämä paperit ovat se juttu ehdottomasti. Pikku clutchiin kun kun ei mahdu mitään puutereita muutenkaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuollainen jos mikä on harmillista kyllä kosmetiikan suhteen, kun löytää jonkun oikein super hyvän tuotteen itselleen ja sitten saakin huomata että valmistus on lopetettu. Blääh. Oletko kokeillut tätä The Boby Shopin versiota? :)

   Delete
 2. Itse olen vuosikausia kantanut noita meikkipusissani. Suuria suosikkejani kesällä, mutta myös erinäisissä juhlissa kun laukkuun mahtuu rajallinen määrä tavaraa. Ja oikeastaan, ihan joka päivä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, eipä nämä juurikaan vie laukussa tilaa. :D Ehdottomasti alan siis suosimaan näitä vuoden ajasta riippumatta myöskin juhlissa,kuten sinäkin. :)

   Delete
 3. Puuteripaperit ovat kyllä hyvä keksintö, en vain ikinä muista käyttää niitä :D Usein ne kulkevat kassissa mukana, joten ehkä nyt tsemppaan käytön kanssa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä muuta sano! En ymmärrä, miksi en ole aikaisemmin ostanut näitä. :D Helppoja ja nopeita kiillon karkoittajia! :)

   Delete
 4. Minä käytän samaan tarkoitukseen savukepaperia, heh :-D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥