Monday, July 8, 2013

KaveruksetSiinä he nyt ovat, tämän kesän suosikki purnukat. Mainosten uhri myönnettäköön, mutta kun tuote lunastaa odotuksensa on voittajan helppo hymyillä... ;)

Lorealin sublimelin itseruskettavalla en läträä päivittäin. Vaan ihoni on aika hyvin ruskettunut tässä kesän aikana, joten 1-2 rasvaus kerta on viikon aikana riittänyt vallanmainiosti. Geeli on todella helppo levittää ja ennen kaikkea mielyttävä. Itse levitän rasvan aina kuorinnan jälkeen, joten pysyvyys on ollut juuri sitä mitä olen kaivannutkin. En ole kertaan kärsinyt kuoriutuvasta ihosta rumien tärplien saattelemana mikä yleensä on itseruskettavien miinuspuolia. Lorealin Sublimel Bronze on siis täydellinen kombo jo päivettyneen ihon kanssa, suosittelen.Ja tämä kaveri on taas kesä säärten paras kaveri! Itse olen ainoastaan suihkuttanut tätä jaloilleni, ruskettuneet säihkysääret näyttävät että tuntunut kosteutultui sekä pehmeiltä. Ns. viimeistelijäksi kutsun häntä! ;)

Heistä en siis ole hetimiten luopumassa!

Oikein aurinkoista alkavaa viikkoa! :)

9 comments:

 1. Kuulostaapa hyvältä!;) Mä en kesällä käytä itseruskettavaa mutta syksyllä vois tuota Lorealis kokeilla kun rusketus alkaa haalistumaan. Mutta tuo öljy lähtee kyllä ostoslistalle heti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kokeilemaan, varsinkin tämä öljyinen kaveri on ruskettuneiden koipien sekä shortsien hyvä ystävä! ;)

   Delete
 2. Tuli muuten hommattua tuo öljy ihan sun ansiosta :) Hyvä tuote!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että myös sielä ollaan tykätty kyseisestä tuotteesta! Oletko suihkutellut tätä koko kropalle vai ainoastaan jaloille? :)

   Delete
  2. Pääasiassa jaloille ja käsivarsiin. Loisto tuote :)

   Delete
 3. Täytyypi ehkä tutustua tuohon öljyyn!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen ja samanaikaisesti varottelenkin mahdollisesta koukuttumisesta... ;)

   Delete
 4. Kiitos vinkistä! Nämä kalpeat sääret kaipailee väriä.. Kauhea ajatella, etyä kesä on jo loppusuoralla ja iho senkun hohkaa valkoisenaan. Eipä ole liikaa aurinkoa nähnyt. :D

  ReplyDelete
 5. Mitä sä höpsit!? Mä just kuolasin sun asukuvia ja ennen kaikkea sun sääriä jotka ovat niin kivasti ruskettuneet. Puhuks nyt mun koivista? :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥