Saturday, July 6, 2013

Striped short

Kyseiset puuvillashortsit ovat yksi viime vuoden alelöytöjä Benettonilta ja näiden olemassa olon olinkin päässyt totaallisesti unohtamaan, ups! Shortsit muistuivat mieleeni kun ystävien kanssa fiilistelimme viime kesää kuvien parissa ja vastaan tuli kokonaisuus jossa kyseiset shortsit olivat ylläni... Onneksi tosin kesää on vielä jäljellä ja inspiroituneena lähdinkin hetimiten kokoamaan muutaman helpon kokonaisuuden näiden shortsien ympärille... :)

Ja heti huomenissa aijonkin ehdottomasti pukea toisen näistä kokonaisuuksista ylleni, ei näin mukavia shortseja voi enään yhtään antaa odotuttaa vuoroansa! :)

8 comments:

 1. Toi toka kokonaisuus on niin ihana!

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rennompi kokonaisuus, täydellinen viikonloppu asu! :)

   Delete
 2. Suloiset shortsit todellakin! :) Olisi mukavaa nähdä ne joskus myös asukuvassa! Itse olen mahdottoman huono löytämään hyviä shortseja, vaikka muiden päällä näkyy tuon tuosta ihania yksilöitä! No täytyy vaan yrittää pitää silmät auki paremmin kaupoilla ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Asukuvia pian luvassa! :) Mulla on myös shortsien kanssa sama juttu, joko istuvuus ei ole parasta antia, väri ei sovi, liian isot jne.jne. Nämä Benettonin shortsit ovat tosiaan ale löydöt viime kesältä, ihan sattumalta tulivat käteeni. Yleensä kun ei juuri etsi, niin kyllähän niitä yksilöitä sitten vastaan tulee... ;)

   Delete
 3. Vitsi miten kivoja nää molemmat asut!!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Asukuvaa pian luvassa... :))

   Delete
 4. Ihanan raikkaita kesäasuja!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunokainen & oikein aurinkoista alkavaa viikkoa! :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥