Thursday, July 11, 2013

Sweaters

Joskus on tullut täällä bloginpuolella mainittua että bleisereiden lisäksi rakastan neuleita! 
Varsinkin luonnonmateriaaleista valmistettuja, ajattomia yksilöitä ennen kaikkea! Ja viimeisen vuoden aikana olenkin aika hyvin saanut uudistettua vaatekaapin neulevalikoimaa. Nuhjuiset ja nukkaantunut neuleet ovat saanet kenkää ja tilalle on tullut ennen kaikkea luonnonmateriaaleista valmistettuja neuleita. Toki vaatekaapista löytyy myös vielä muutamia ei-hyvällä-matskulla valmistettuja neuleita, mutta jostain ihmeen syystä ovat pysyneet kuitenkin todella hyvässä kunnossa joten en ole luopunut heistä.  Ja eihän se missään nimessä tarkoita etteikö myöskään täysin 100% luonnonkuitu tekisi töppösiä.  Esim. kashmir- silkkisekoittainen neuletakkini muodosti alta yksikön kainaloihin ikäviä palleroita, ei kiva. 

Kesän aikana olen onnistunut löytämään kolme aivan ihanaa neuletta, enkä voisi olla tyytyväisempi tämän hetkiseen neulevalikoimaani... :)

Raidallinen puuvillaneule / Holly & Whyte, valkoinen palmikkoneule / Benetton,
Navy neule / Race Marine

10 comments:

 1. Neuleet on itselläni varsinainen luottovaate! Suurin osa vaatekaapista onkin omistettu näille ihanuuksille :)

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Enkä yhtään ihmettele miksi! Nämä kaverit kun taipuvat asuun kuin asuun. :))

   Delete
 2. Kauniita neuleta jokainen. Täällä toinen neulehamsteri, joka voisi elää neuleissa kylmemmät kaudet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Mukavuus, lämpö, siistipukeutuminen- avainsanoja kun lähdetään neuleiden kanssa liikkeelle! Näitä elementtejä tulee ennen kaikkea suosittua kylminä kausina nimenomaan!

   Delete
 3. Oi, neuleet ovat ihania! Sovittelin myös tuota Race Marinen versiota, mutta se jäi lopulta kauppaan, kun kotoa jo yksi navy-neule löytyy :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Race Marinen neuleet ovat kyllä ihania, ajattomia perusvaatteita parhaimmillaan. Mielenkiinnolla odotan heidän tulevaa syksyä ja varsinki neule tarjontaa. Jospa sinäkin löydät sieltä jonkun kivan yksilön kaappiisi navyn rinnalle!? :))

   Delete
 4. Race marinelta löytää aivan ihania, klassisia ja ajattomia perusvaatteita! Enpä olisi uskonut vielä jokin aika sitten löytäväni luottovaatteitani urheiluliikkeen puolelta :)
  Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmi vaan kun meidän kotikaupunkissa ei ole Stadiumia, hehe... ;) Nyt sit vaan pikapikaa Skanssiin vierailulle, mennään lounaalle ja vieraillaan Race Marinen osastolla. :))

   Delete
 5. Kauniita neuleita! Ja olen samoin iso bleiseri fani! xx

  wildflowerofprague.blogspot.cz

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥