Tuesday, August 6, 2013

A trend that never goes out of style: The white blouse!

Muutama päivä sitten kiinnitin huomiota fb:ssä Espritin postaukseen. Postauksessa oli kollaasi johon oli keretty neljä valkoista paitapuseroa, ja nämä puserot oli lajitelty eri kategorioihin: tyylikäs / glamour / klassinen että romanttinen. Ja samanaikasesti kysyttiin mikä neljästä kategoriasta kuvastaa sinun pukeutumistasi!? 

No inspiroituneena suuntasinkin sitten omalle vaatekaapille ja aloinkin käymään läpi nimenomaan valkoisia paitapuseroitani...Ja mihinkäs lopputulokseen minä mahdoinkaan sitten päätyä!?
Ehdottomasti ryhmittelisin omat paitapuseroni klassisen - kategorian alle, tosin tyylikäskään ei jäänyt monen pisteen päähän. ;)

Mites sinun paitapuseroiden laita? Mihin kategoriaan sinä ryhmittäisit puserosi? :)

8 comments:

 1. Itsekin pidän valkoista paitapuseroa klassisena sekä helposti yhdisteltävänä vaatteena :)

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ajatonta & helppoa pukeutumista parhaimmillaan. :)

   Delete
 2. Miten en ollu ikinä törmännyt sun blogiin.. Noh nyt jäin lukijaks sil aivan tosi kiva blogi! Oot tosi nätti ja tykkään ihan hirmusen paljon!

  http://chrisse-thesomeday.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos itsellesi kauniista sanoistasi <3 Ja tervetuloa ennen kaikkea <3:)

   Delete
 3. Valkoinen paitapusero on kyllä vaatekaapin pelastus! :) Hauska idea toi ryhmittely! Omani taitavat ainakin tuon esprit kuvan perusteella mennä tuonne tyylikkään puolelle, ei kyllä sillä että klassinen oli yhtään vähemmän tyylikäs ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä postaus oli kyllä hauska idea, suositaan klassista pukeumista mutta samanaikasesti sukelletaan pinnan alle vielä. :)

   Delete
 4. Klassiseen varmaan menisivät omanikin. Käytän valkoisia puseroita ennen kaikkea töissä ja siellä niiden nyt vaan on oltava klassista mallia :)

  ReplyDelete
 5. Sinä kaunokainen oletkin klassisen pukeutujan perikuva <3

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥