Sunday, August 18, 2013

Home inspiration

Syyskärpänen ei ole ainoastaan puraissut pukeutumisen saralla, vaan joka vuotinen sisustusvimma on myös päässyt jälleen iskemään. Sen suurempia hankintoja ei ole kuitenkaan mielessä, mutta piensisustamisen suhteen kylläkin. Ihan ensi töikseni haluaisinkin löytää olohuoneeseen kaksi koria.  Olohuoneemme ei ole mitenkään suurehko, joten olemme olleet aika tarkkoja kaikkien hankintoiden kanssa.  Mielellään nämä korit saisivat olla pyöreitä, toinen saisi olla vähän isompi ja toinen vuorostaan asteen pienehkömpi. Toinen kori tulisi toimittamaan ihan puukorin virkaa ja  tämän toisen vuorostaan täyttäisin muutamalla tyynyllä / viltillä. Pehmeitä ja selkeitä linjoja,kiitos. Keittiön lattialle vuorostaan olisi hakusessa matto. Mustavalkoraidallinen matto  ja kooltaan hän saisi olla 60*90cm. Kovinkaan suurta kaveria en ole siis hakemassa.  Ja makuhuoneen puolella haaveillaankin valkoisesta vaatetelineestä. Hayn kaunis vaateteline kummitteleekin mielessäni... ;) Ja tottakai listalle mahtuu myös muutama lyhty että kynttilöitä. :)


Poimin muutaman inspiraatio kuvasen Pinterestistä...7 comments:

 1. Ihania kuvia, varsinkin vika kokonaisuus on ihan mun tyylinen :)

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt vaan Pinterestiin luomaan profiilia ja pinnailemaan kuvia. Tosin varaudu että sielä voi mennä tovi jos toinen. ;D

   Delete
 2. Kauniita inspis kuvia olet kerännyt ja oikein kivalta kuulostavat suunnitelmat. :) Mukavaa viikon alkua! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt pitää vaan raivata kalenteriin tilaan ja päästä kaupoille ihan ajan kanssa. Ja samanaikaisestia toivoa että kaikki kaivattu löytyisi yhdelle kertaa. :)

   Oikein mukavaa alkavaa viikkoa myös sinne! <3

   Delete
 3. Mä ajattelin ensin, että pääsenkö kurkkaamaan teidän kotiin, kun ei olla vieläkään siellä käyty.. =0/ Ihania kuvia ja ajatuksia. Mäkin sitten virkkailen kudemattoja ja -koreja (ja -kasseja) jos sellaista joskus tekee mieli. ;0)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen itseasissa joskus pohtinutkin että kutoisitko meille muutaman valkoisen korin, mutta en ole tohtinut kysyä. :)) Ja kiitos, toivottavasti näemme pian. :)

   Delete
 4. Superkaunista! Olen pitkään haaveillut tuollaisesti viimeisen kuvan peilistä, mutta en tiedä onko meillä paikkaa? :/ Niin harmonista ja raikasta kaikissa kuvissa..

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥