Tuesday, August 27, 2013

Mukava Do it- lista

Kyllä se vaan niin on että syksy tekee kovaa vauhtia tuloansa, ainakin mitä kalenteriin on katsomista. Ja hyvä näin! Sillä tätä syksyä ollaankin jo odoteltu, ja nyt aika päästä nauttimaan kevään aherruksista, päämäärien saavuttamisesta. Ja mikä parasta, tämä syksy tuo myös perheellemme uusia asioita mukanansa. Esikoinen aloitti nimittäin esikoulun ja miekkosen kanssa vuorostaan suuntaamme tanssitunneille! Ja tässä kohdin on nyt pakko myös myöntää että pukeutumisen saralla tämä syksyinen moodi myös näkyy, eräs päivä jopa harmittelin kun en ole päässyt testailemaan uusia kumisaappaitakaan. ;) No kaikki aikanaan & nautitaan nyt tästä hetkestä, tästä viikosta.

Yleensä Do it-listat koostuvat kaikenlaisista velvollisuuksista arjen keskellä, joten tällä kertaa halusinkin toteuttaa vuorostan listan joka muistuttaisi niistä mukavista asioista.
- Ostopäivät Helsinkissä / Showroom
- Kanta-asiakkaiden vip- ilta
- Treenailua uuden joukkueen kanssa
- Perheen kanssa yhdessä oloa
- Sydänystäväiseni syntymäpäivät
Miltäs teidän Do it- lista näyttää, eritoten tämä Mukavempi - lista? :)

8 comments:

 1. Todellakin mukavalta kuullostava tehtävälista! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä! Ja onneksi syksy tuo mukanansa vielä monen monta kivaa juttua mukanansa. :)

   Delete
 2. Ihana idea tämä mukavampi to do-lista!! <3 Vaikka paljon ihanaa ja mukavaa syksyksi onkin luvassa niin harvemmin sitä pysähtyy ihan kunnolla näitä miettimään ja iloitsemaan niistä etukäteen..kyllä ne vähän "ikävämmät" to do-listat vain vievät helposti tilaa ajatuksista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän se menee, mutta siksipä suosittelen tekemään velvollisuuksien rinnalle tämän mukavan listan myös. Ehkei se syksyykään tunnu sitten niin ankealta kaikkineen velvollisuuksineen päivineen!? :)

   Delete
 3. Oih, ihana lukea tällasta kivoista asioista koostuvaa listaa!:) Mun pitäis varmaan ite tehdä samanlainen, ettei kaikki mukavat asiat pääse unohtumaan arjen velvollisuuksien tieltä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kokeilemaan! Väkisinkin irtoaa hymy jos toinen kun kirjoittaa ylös niitä mieluisimpia juttuja, ja ehdottomasti tekee tämän vielä "velvoittavan" listan jälkeen. :)

   Delete
 4. Sama täällä, ohjelmaa alkaa olla näin syksyn tullen hurjasti! Mutta toisaalta se on kiva, niin ei ehdi masentelee syksyn pimeyttä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, kyllä syksyssä on aina hyvät & huonot puolensa. :))

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥