Thursday, August 22, 2013

Nail polish remover pads

Viime viikolla tuli piipahdettua Hm:ssä, tarkoitukseni oli vain ja ainoastaan hakea ponnareita. Mutta kasalla olessani huomasin tämän pienen pyöreän purnukan. Puhdistuslappuja kynsille  ja samanaikaisesti havahduin katsomaan omia kynsiäni. Yhtään en tiennyt mitä odottaa, mutta niinpä nämä vanulaput päätyivät ponnareiden kanssa pieneen ostoskassiin. Ja hyvä näin!

Purnukka sisältää 30kpl puhdistuslappuja ja hinta oli vaivaiset 1,95€. Tuoksu on omaan nenääni hedelmäinen ehkäpä jo karkkimainen!? Ja ihan muutama lappu riittää jo poistattamaan kaikki lohjenneet kynsilakat. Ja mikä parasta, nämä puhdistuslaput eivät sisällä asetonia. Pienen purnukan ansiosta näitä helppo säilyttää vaikka meikkipussissa arjen keskellä. ;) Ja ennen kaikkea matkoille nämä ovat varsin näppäriä. Enään ei siis  tarvitse murehtiä nesteiden määrästä ainakaan mitä tulee kynsiin. ;)


12 comments:

 1. Voi että miten käteviä! Ja jos vielä toimivatkin hyvin :) Täytyy käydä kyllä nappaamassa itsekin omaan meikkipussiini!

  ReplyDelete
 2. Oooooh näitä täytyy ehdottomasti kynsienlakkojen suurkuluttajan kokeilla!! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bongasin muuten myös Seppälästäkin vastaavia. ;)

   Delete
 3. Oi, kuulostaapa hyvältä! Inhoan kynsilakan poistamista kun se poistoaine haisee niin pahalta! Täytyykin poiketa ostamaan näitä joku päivä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä tosiaan yllättivät myös tuoksullansa... :D

   Delete
 4. Aika kätsy idis! Täytyypä ehkä itsekin tuollainen kotiuttaa!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kokeile ihmeessä! Näin myös Seppälässä vastaavanlaisia. :))

   Delete
 5. Replies
  1. Ja kooltaan näppärä kuin mikä! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥