Wednesday, August 28, 2013

Outfit


Bleiseri / Holly & Whyte, Kauluspaita / Esprit, Farkut / Esprit
Loaferit / Benetton, Laukku / Massimo Dutti, Kello / Mk


Sain muuten aamulla ikäväkseni huomata että tämä Holly & Whyten bleiserin sisävuoressa on repeytymä. Vasemmassa hihassa, eikä mistään pienestä repeytymästä olekkaan kyse. :/
Nyt tarviikin siis kiikuttaa tämä ihanuus tädilleni ja toivoa että hän saisi fiksattua vuoren kuntoon!? Todella kurja juttu... Sillä rakastan tätä bleiseriä, eikä vastaan ole tullut toista samanlaista. Onneksi tätini on kuitenkin taitava käsistään joten odotukset ovat korkealla, hän jos ketä saa aivan varmasti korjattua tämän vuoren. Tosin, meillä olisi myös tällä hetkellä töissä yksi aivan täydellinen navy bleiseri myynnissä, todella klassinen sekä istuvuus olisi just eikä melkein. Eikä kaipaamani seilorhenkisyyskään  jäisi uupuumaan, sillä heti ensitöikseni vaihdattaisinkin napit. ;)

4 comments:

 1. Harmi toi bleikkujuttu, toivottavasti saat sen vielä kuntoon! Holly&Whyte-mallistossa on usein tosi kivoja juttuja, Lindexin muut tuotteet ei minulle niinkään kolahda. Viime viikolla juuri ostin uuden raitapaidan, niitähän ei ole koskaan liikaa :) Kivaa loppuviikkoa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! Toivon hartaasti että tätini voisi pelastaa tämän bleiserin. :)

   Lindexistä tekee kyllä välillä kullan arvoisia hankintoja, eritoten klassisia kappaleita on tullut hankittua heiltä. Ja tuo sinun raitapaitasi kuullostaa erittäin hyvältä, oliko se syksyn uutuksia!? :)
   Mukavaa loppuviikkoa myös sinne. <3

   Delete
 2. Todella kaunis kokonaisuus ja jälleen kovin ispiroiva!

  Kurjaa että vuoressa on tuollainen repeymä, toivottavasti sen saa korjattua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi sinua Dahlia, jälleen kerran kiitos ihanista sanoistasi. <3

   Toivon myös parasta tämän bleiserin suhteen. Toki tänään on sitten tullut koeteltu tätä myynnissä olevaa bleiseriä ja onhan sekin aika kiva. ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥