Monday, August 19, 2013

Paris, day 2

Tiistaille oli luvattu kovia hellelukemia ja tämä sopi meille oikein hyvin. Olimme nimittäin suunnitelleet että kyseisenä päivänä suuntaamme Champs Elyseelle, Pariisin pääkadulle. Ihmismäärä oli valtava, mutta tämäpä ei meidän aikatauluja haitannut. Ja ihan ensimmäiseksi me suuntasimmekin lähimpään kahvilaan nauttimaan kuumasta Pariisista.


Sillä aikaa kun me nauttimme kahvilassa herkuista, astelukemat kipusivat 40asteeseen. Joten ei muuta kuin vesipullot kainaloon ja matka jatkukoon. Shopping!!!


Louis Vuittonilla vasta ihmisiä riittikin, kaikesta huolimatta asiakaspalvelu suoritettiin loppuun asti kunnialla. Takaraivossa kummittelee eräs huivi tällä hetkellä...Kyllä sieltä olisi mieluisti kotiuttanut yhtä sun toista. :D Lv:ltä kuitenkin ulos päästyessä taivaalle oli kertynyt tummia pilviä jotka kovasti enteilivät kuurosadetta. Ja eipä mennyt aikaakaan kun vettä satoi kaatamalla ja ihmisiä juoksi sielä sun täällä kuten mekin. Meidän tie vei Starbuksiin kahville! ;)
 
Kahvibreikin jälkeen kurkistus ulos ja sielähän se aurinko paistaa möllötti jälleen kirkkaalla taivaalla. :)


Muutama kuvat Riemukaaren edessä ja taas mentiin. Otimme junan ja päämääränä oli Champs de Mars. Jossa Pariisin yksi tunnetuimmista maamerkeistä sijaitsi, Eiffel torni. Ja näiden kuvien parissa palaankin ihan oman postauksen lomassa. :)

4 comments:

 1. Ihana Pariisi <3 Siellä on kyllä vielä joskus päästävä käymään kesällä :)

  ReplyDelete
 2. Ihania matkakuvia! Näyttää siltä, että teillä on ollut upea reissu. :)

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia - kunpa itsekin pääsisin joskus Pariisiin :)

  ReplyDelete
 4. Voi Pariisi!<3 Aivan ihania kuvia!


  ps// blogissani on sinulle kauneus-aiheinen haaste!:)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥