Friday, August 2, 2013

Snö of Sweden

Kaunis ystäväiseni Cherry, postaili keskiviikkona täällä hänen uusista korvakoruistaan. Muistankin joskus keväällä Cherryn maininneenkin kuinka hän on haaveillut iät ja ajat kultaisista korviksista. Ja yhteen ääneen taisimmekin tämän jälkeen huokailla eritoten Marc Jacobsin sydämistä...

Näinollen myös minä päätin vierailla lähimmässä Snön jälleenmyymälässä, Aleksi13:sta. Vierailu tuotti siis tulosta, eikä tyhjinkäsin poistuttu liikkeestä! Aleksilla oli myös näiden korvakorujen lisäksi myynnissä kaulakoru - että rannekorukin, jotka kuuluivat tähän samaan sarjaan.Ja tämä harakka jäikin pohtimaan vielä tämän kaulakorun kohtoa... ;)

10 comments:

 1. Kauniit korvikset! Olikohan niitä hopeisina?

  ReplyDelete
 2. Aleksilla oli ainakin hopeisina, joten uskoisin vakaasti että Sokoksella on myös hopea versio myös myynnissä. Käyhän ihmeessä kurkkimassa lähimmässä myymälässä Snön valikoimaa, sopisivat täydellisesti myös sinun klassiseen pukeutumiseen. :))

  ReplyDelete
 3. Minulta löytyy myös nuo samaiset Snön sydänkorvakorut! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No en yhtään ihmettele syytä, ovat meinaan aikast ihanat! :))

   Delete
 4. Minä näin yhdessä blogissa myös nuo korvikset ja hurahdin niin, että ne löytyy myös itseltäni nyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih,enkä yhtään ihmettele syytäsi. :) Onhan nämä aika ihanat. :)

   Delete
 5. Ihanat sydämet vaikka en itse kultaisista koruista niin välitäkkään, mutta nämä ovat kyllä nätit!:) Snön korvikset on ihan lemppareitani, yksinkertaisia ja kauniita. PS. Liityin lukijaksesi. ;)

  ReplyDelete
 6. Ihana, kun sait ne myös! Nytkin nuo mulla korvissa :)) Hauskaa miten muistat, että oon höpissyt kultaisista korviksista. Tosin, olen tehnyt sen varmaan niin monta kertaa, että oli jo aikakin toimia :D Marcilta voisi katsoa nyt jotain muuta..hmm ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi. ♥