Monday, September 23, 2013

Clinique high lengths mascara

Heei, olen totaallisesti unohtanut esitellä teille yhden uutukaisen, jonka ostin
Helsinki-Vantaa lentokentältä ennen Ranskaan lähtöä. Kuulin tästä Cliniguen ripsiväristä eräältä tuttavalta, keskustelimme nimittäin ripsiväreistä ja kuinka vaikeaa on loppupeleissä löytää itsellensä paras vaihtoehto. Ripsivärienkin tarjonta kun on nykypäivänä päätähuimaava!Itse olen vuodenpäivät suosinut Diorin mascaraa, joten vaihtelu oli oikein tervetullutta tämän luottokaverin rinnalle. Cliniquella saa kivasti loihdittua lisäpituutta ripsiin sekä kampa karsii turhat paakut pois. Tässä iässä ei olla enään kuitenkaan hämähäkin jalkoja hakemassa, joten tähän päälle vielä tohdin sutaisemaan Diorin mascaraa muutaman kerroksen tasapainottamaan ripsienkokonaisuutta.
Täydellinen parivaljakko sanon minä! :)Keskustelun myötä esille nousi myös tämän ripsivärin hinta ja ehdottomasti osto kannattaa suorittaa taxfree- myymälöissä. Sillä taxfree myymälöissä hinta on 16-18€ paikkeilla, kuten taas itse myymälöissä hinta pyörii jopa 29-35€ nurkilla.
 
 
Nyt haluankin kuulla teidän luottomaskaroista!? Ja oletko sinä kokeillut tätä Cliniquen pidentävää kaveria? :)

6 comments:

 1. Onpas hauskan näköinen, pitänee harkita. Etenkin jos sen taxfreestä noin inhimillisellä hinnalla saa. Myymälässä hinta alkaa olemaan liikaa minulle ainakin.

  Oma luottomaskarani tällä hetkellä on Lumenen allergiatestattu. Kun on herkät silmät, niin valikoima kutituu huomattavasti, pääkriteerinä on se, että ei silmät kutise :) Lumeneen olen tyytyväinen kyllä, toiminut kuten pitääkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Herkkyydet ovat aina kurjia juttuja. Onneksi kuitenkin nykypäivänä aika hyvin huomioidaan ihmisten tarpeita. Itse en yhtään tiedä onko Cliniquella millainen valikoima allergisille silmille, mutta kysymällähän se aina selviää. :)

   Delete
 2. Lemppari ripsari ! Clinique on ainut ripsiväri jota pystyn käyttämään joten aina kun joku lähtee laivalle tai itse lähden niin tämä on vakio ostos. Pidän myös kahdesta muusta cliniquen ripsarista mutta niiden nimiä en nyt tähän hätään muista,toisen purnukka on mintunvihreö hopealla korkilla ja toinen on pieni tummanharmaa hopealla korkilla ! suosittelen kokeilemaan niitäkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, sielähän meillä on oikea asiantuntija! :) Osaatko muuten Miims sanoa onko Cliniquella herkille silmille mitään ripsiväriä olemassa? :)

   Delete
  2. Itselläni on juurikin herkät silmät ja siksi käytän cliniqueta :) olen kokeillut eri ripsareita ja tämä on ainut joka soveltuu silmilleni :) erikseen en osaa sanoa, että onko heillä herkille silmille tarkoitettua mutta minulle nuo ovat olleet parhaita :)

   Delete
  3. Kiitos Miims tästä kattavasta tiedosta ja ennen kaikkea kun jaoit omat kokemuksesi. :) Kiitos. <3

   Delete

Kiitos kommentistasi. ♥